صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۱۲۳۲
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴

گروه اندیشه: پروژه «مأخذشناسی جامع فقه اسلامی» که در قالب آن تمامی منابع فقهی، حتی پایان‌نامه‌ها، اعم از شیعه و سنی، در دانش فقه معرفی می‌شود به مراحل پایانی خود نزدیک شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پروژه «مأخذشناسی جامع فقه اسلامی» که در گروه دانش‌های وابسته به فقه این پژوهشگاه در حال انجام است، در مراحل پایانی قرار دارد.



بنا بر این گزارش، در قالب پروژه «مأخذشناسی جامع فقه اسلامی» که از سال 86 در پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی توسط محمد نوری در حال انجام است و تدوین اولیه آن به انجام رسیده، در قریب به 28 جلد کتاب آماده شده که پس از اصلاحات لازم به چاپ خواهد رسید.



در این پروژه که در نوع خود بی‌نظیر است، تمامی منابع فقهی، حتی پایان‌نامه‌ها، اعم از شیعه و سنی، در دانش فقه معرفی می‌شود و این پژوهش از این جهت می‌تواند خلاء موجود در این زمینه را پر کند.