صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۲۲۸۶
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

گروه اندیشه: مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی از ارسال 60 مقاله به دبیرخانه ششمین همایش تعامل اقوام و ادیان خبر داد که اواخر امسال در ارومیه برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام محمدباقر کریمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غر بی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: ششمین همایش تعامل اقوام و ادیان در آیینه مطبوعات با موضوعات «رسانه، اقوام، ادیان و هویت در جهانی شدن»، «مدیریت رسانه‌ای، همگرایی قومیتی و هویت ایرانی»، «رسانه و چالش‌های نوین(سطوح فردی و ملی) فضای مجازی و شبکه‌های نوین اجتماعی» و «بحران هویت در حوزه جهانی شدن»  امسال در ارومیه برگزار می‌شود.



وی موضوعات «مهندسی فرهنگی و انسجام ملی»، «مهندسی و فرهنگی اقوام و ادیان در عصر نوین ارتباطی» ، «مدیریت فرهنگی اقوام و ادیان و نقش آن در همبستگی فرهنگی»، «الگوی دینی در طراحی الگوی کاربردی مهندسی فرهنگی (راهبردها و راهکارها)» و «بررسی تحلیل و محتوای شاخص‌های فرهنگی در حوزه اقوام و ادیان و مطبوعات و مدیریت تنوع قومی» را از دیگر محورهای این همایش عنوان کرد.



وی با بیان اینکه این همایش در دو بخش عمومی و نگاه از درون در محورهای مختلف برگزار می‌شود، با اشاره به بخش ویژه همایش با عنوان نگاه از درون گفت: آثار و نوشته‌های ادبی هنری در حوزه تعامل اقوام، ادیان و مطبوعات و نقش اقوام و ادیان در تحقق حماسه سیاسی در این بخش از همایش داوری و ارزیابی می‌شوند.



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین رسانه و مطالعات تطبیقی، بررسی تطبیقی رسانه‌های نوشتاری در حوزه مطالعات فرهنگی و قومیتی، بررسی تطبیقی دیدگاه مکتب اسلام در مقایسه با سایر مکاتب نسبت به الگوی مطلوب رسانه‌ای، جایگاه هنر ادبیات در تعامل اقوام و تقویت وحدت ملی و قومیت در قرآن و اندیشه‌های علما و بزرگان دینی، نهج‌البلاغه حضرت علی(ع) و امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری از عناوین محور سوم بخش عمومی ششمین همایش تعامل اقوام و ادیان در آذربایجان غربی است.



مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی با بیان اینکه 2 مقاله برتر ارسالی به دبیرخانه همایش در هر محور جهت قرائت انتخاب می‌شوند، متذکر شد: برای برگزاری این همایش در حال حاضر منتظر تأمین اعتبار هستیم که در صورت تخصیص اعتبار لازم امسال برگزار می‌شود.