به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآن و نهجالبلاغه بیمارستانهای استان تهران صبح امروز دوشنبه، چهارم آذرماه با حضور جمعی از مسئولان بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) در حسینیه این بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهرداد جمشیدیان، نفر اول رشته قرائت تحقیق این دوره از مسابقات به تلاوت آیاتی از کلامالله وحی پرداخت و در ادامه آن نیز پیرحسین کولیوند، مدیر بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) در سخنانی ضمن خوشآمدگویی به حاضران در این مراسم گفت: برای برگزاری مسابقات قرآن در بیمارستانها اهداف مختلفی را دنبال کردهایم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تلاش بسیاری برای کشوری شدن این مسابقات انجام دادهایم، افزود: در سال اول، این مسابقات در بین بیمارستانهای محدودی از سطح شهر تهران برگزار شد و به دلیل استقبال بسیار خوب جامعه هدف، تصمیم گرفته شد تا در دومین دوره این مسابقات ارتقاء یابد و تمام بیمارستانهای استان تهران در این مسابقات حضور داشته باشند.
مدیر بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) تهران با تأکید بر اینکه تلاش خواهیم کرد تا این مسابقات در چهارمین دوره خود با حضور بیمارستانها و استانهای بیشتری برگزار شود، تصریح کرد: این مسابقات در سومین دوره خود با رشد 19 درصدی همراه بوده است. امسال در این مسابقات 40 بیمارستان با 253 شرکت کننده حضور داشتند.
کولیوند اظهار کرد: از جمله اهدافی که برای این مسابقات از ابتدا تعریف کرده بودیم، این بود که برگزاری این مسابقات باعث ارتقاء فرهنگ کارکنان بیمارستانها در برخورد با بیماران شود و با توجه به اینکه بیماران ما اکثراً از قشر خانواده شهدا و جامعه ایثارگری هستند؛ بنابراین رفتار کارکنان باید برگرفته از رفتارهای توصیه شده در قرآن باشد.
وی در پایان سخنان خود شناسایی چهرههای قرآنی بیمارستانهای استان تهران را یکی دیگر از اهداف برگزاری این گونه مسابقات عنوان کرد و گفت: در کنار همه اینها بحث و هدف اصلی ما این است که پاسخی به مطالبات مقام معظم رهبری در مورد نهضت ملی حفظ قرآن کریم داشته باشیم. در این دوره از مسابقات علاوه بر نفرات برتر که جوایز جداگانهای دریافت خواهند کرد، به همه شرکت کنندگان 20 تا 24 ساعت گواهی ضمن خدمت اهداء خواهد شد.
در بخش دیگری از مراسم اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآن و نهجالبلاغه بیمارستانهای استان تهران، گروه تواشیح «قدر» که به گفته محمدرضا پورمعین، مجری این مراسم؛ بنیانگذار تواشیح در ایران هستند، به اجرای قطعاتی در رسای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) پرداختند.
سخنرانی علیاکبر توپچی، رئیس فرهنگسرای قرآن بخش دیگری از این مراسم بود. وی در سخنان کوتاهی با اشاره به اینکه فرهنگسرای قرآن کار پشتیبانی فنی این دوره از مسابقات را بر عهده داشته است، گفت: این دوره از مسابقات یکی از دورههای باکیفیت و سطح بالا در نوع خود بود. در سالهای برگزاری این مسابقات شاهد پیشرفت این مسابقات در دو بعد کمی و کیفی بودهایم.
توپچی در ادامه با تأکید بر اینکه در فرهنگسرای قرآن آمادگی همکاری در همه زمینهها در موضوعات قرآنی با نهادها وجود دارد، تصریح کرد: یکی از برنامههایی که در حال حاضر فرهنگسرای قرآن با همکاری سازمان دارالقرآنالکریم برگزار میکند، دورههای مهارتهای زندگی با قرآن است.
وی در پایان با اشاره به اینکه قرآن تنها برای قرائت نیست، خاطرنشان کرد: قرآن کتابی است که برای لحظه لحظه زندگی انسان برنامه دارد. یکی از چالشهایی که در حال حاضر ما با آن روبرو هستیم، این است که نگاه جامعی نسبت به قرآن وجود ندارد. وقتی سراغ قرآن میرویم با یک هدف خاص است و بر روی همان هم توقف میکنیم؛ قرآن منشوری است که هر بخش آن نورانیت خاص خود را دارد.
در ادامه این مراسم از نفرات برتر این مسابقات در بخشها و رشتههای مختلف با اهدای لوح یادبود و جوایز نقدی تجلیل شد.