صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۲۳۸۳
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
حجت‌الاسلام ولی‌زاده:

گروه اجتماعی: مدرس آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌ غربی گفت: حضرت زینب(س) از قوه تجزیه و تحلیل فوق‌العاده‌ای برخوردار بود و تعبیر «ما رایت الا جمیلا» در روز عاشورا از زبان ایشان نشانگر عظمت فکری ایشان است.


حجت‌الاسلام مهدی ولی‌زاده، مدرس آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌ غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: اگر انسان بصیر باشد، زینب‌گونه می‌شود نه مانند کسانی که گرفتار دلبستگی‌های مادی شده و با اینکه چهره‌های شناخته شده بودند غرق در لذایذ دنیوی بوده و بصیرت خود را از دست دادند.



وی افزود:  وقتی ابن زیاد پس از وقایع عاشورا به حضرت زینب(س) طعنه زد و گفت کار خدا را در برابر برادرت چگونه دیدی؟ فرمود: جز زیبایی چیزی ندیدم؛ بنابراین نشان می‌دهد که هر معامله‌ای که انسان بین خود و خدای خود انجام داده و رضایت الهی در آن باشد زیبا است، حال شاید ظاهر این معامله زیبا نباشد.



مدرس آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌ غربی عنوان کرد: حضرت زینب(س) نشان داد که اگر انسان ولی زمانه خود را بشناسد و در راه آن به سختی و شکنجه افتد زیبا است و در این راستا حضرت زینب(س) با وجود اینکه دو فرزند خود را در صحنه عاشورا از دست داد اما تنها حسین(ع) را صدا می‌زد و بر وی گریه می‌کرد چون در حضرت سیدالشهدا(ع) مقام ولایت و امامت مطرح بود.



حجت‌الاسلام ولی‌زاده گفت: تبعیت از راه ولایت، اطاعت از راه خدا است و وقتی حضرت زینب(س) در پاسخ طعنه‌های ابن زیاد فرمود جز زیبایی در صحنه کربلا چیزی ندیدم، نشانگر قوه تجزیه و تحلیل حضرت زینب کبری(س) است.



مدرس آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان‌غربی عنوان کرد: حضرت  امام سجاد(ع) به عمه‌ گرامیش حضرت زینب(س) می‌فرمود: تو استاد بدون استاد هستی که این جمله نشانگر عظمت فکری حضرت زینب(س) و بینش ایشان است.