صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۴۳۹۵
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
حجت الاسلام اصغری:

گروه اجتماعی: عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ارومیه گفت: ترویج مقتل‌خوانی در جامعه در سایه بهره‌گیری از افراد متخصص و باسوادی است که مهارت بازگویی حوادث عاشورا را به شکل متقن و صحیح دارند.

 حجت‌الاسلام محمد اصغری، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: شیوه‌های صحیح مقتل‌خوانی این است که اصل مقتل با لحن و شیوه‌ای مناسب و تاثیرگذار بیان شود و در این راستا دقت شود که مقتل‌خوانان مسائل انحرافی و غیر واقعی را به عنوان مقتل امام حسین(ع) به مردم بازگو نکنند.

وی افزود: ترویج مقتل‌خوانی در جامعه در گروی استفاده از افراد متخصص و با مهارت است نه اینکه عده‌ای افراد کم سواد یا بی‌سواد به نوحه‌خوانی و مقتل‌خوانی در عزای امام حسین(ع) مشغول شوند.

این مدرس حوزوی گفت: مقتل‌خوانی مسئله مهمی در آگاهی بخشی مردم از جزئیات حوادث عظیم کربلا است بنابراین مقتل‌خوانان باید برای مبارزه و پیشگیری از بدعت‌ها به مقتل خوانی صحیح بپردازند.

حجت‌الاسلام اصغری اظهارکرد: برخی مطالبی که به عنوان مقتل به مردم ارائه می‌شود چیزی جز بدعت نیست چون برخی‌ها به تحریف وقایع کربلا پرداخته و خرافات را به آن اضافه می‌کنند در حالی که اگر مقتل‌خوانی صحیح در کشور رواج یابد مردم آگاه می‌شوند که چه راهی صحیح و چه راهی گمراه‌کننده و باطل است.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ارومیه با اشاره به کتاب حماسه حسینی نوشته شهید مرتضی مطهری افزود: در این کتاب به چندین مورد بدعت‌ها و خرافات در حوادث کربلا اشاره شده است بنابراین باید آنها را از جریان عاشورا حذف کنیم.