به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، با حضور جمعی از مدیران شبکه بانکی، نمایندگی ولی فقیه، اعضای کمیته فقهی، مدیر عامل و معاونین بانک انجام شد.
بر اساس این گزارش، غلامحسن نقی نتاج، مدیرعامل بانک مهر اقتصاد در این مراسم با تاکید بر لزوم همکاری حوزه و دانشگاه در پیادهسازی بانکداری اسلامی و بانکداری بدون ربا، اظهار کرد: فعالان عرصه اقتصاد و عموم آحاد جامعه نیز باید به مفاهیم بانکداری بدون ربا توجه کنند.
نتاج با تأکید بر اینکه بانکداری بدون ربا باید در محیط زندگی ما مورد توجه باشد، اظهار داشت: قطعا اسلام به ساختار اقتصادی توجه خاص داشته و دارد؛ نظام اقتصادی از مهمترین معیارهای اسلام است و اخیراً با تدبیر مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی» نیز به بانکداری اسلامی گره خورده است.
نتاج با بیان اینکه همه موسسات پولی و بانکی را تشویق کردیم که در عرصه بانکداری اسلامی گام بردارند، یادآور شد: نظام بانکداری کشور شامل عملیات پولی غیرانتفاعی نظیر قرضالحسنه و عملیات پولی انتفاعی است.
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد با بیان اینکه خارج شدن نظام اقتصادی از سیطره دولت باید به تدریج عملیاتی شود، گفت: آحاد مردم باید روحیه مطالبهگرایانه در عرصه بانکداری اسلامی داشته باشند و در این باره باید اقدامات آگاهسازانه اجرا شود.
نتاج با بیان اینکه عملیات پولی اسلامی هدفی آرمانی است، اضافه کرد: با توجه به ساختار حاکم و اجرای قانون اصل 44 در راستای کاهش تصدیگری دولت، یکی از موضوعات اساسی، خارج شدن نظام اقتصادی از سیطره دولت است که باید این مورد به تدریج عملیاتی شود.