صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۴۶۳۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۹
نتاج:

گروه اقتصاد: همه موسسات پولی و بانکی باید در عرصه بانکداری اسلامی، فعال شوند و مردم نیز وظیفه دارند، این مهم را مطالبه کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، با حضور جمعی از مدیران شبکه بانکی، نمایندگی ولی فقیه، اعضای کمیته فقهی، مدیر عامل و معاونین بانک انجام شد.



بر اساس این گزارش، غلام‌حسن نقی نتاج، مدیرعامل بانک مهر اقتصاد در این مراسم با تاکید بر لزوم همکاری حوزه و دانشگاه در پیاده‌سازی بانکداری اسلامی و بانکداری بدون ربا، اظهار کرد: فعالان عرصه اقتصاد و عموم آحاد جامعه نیز باید به مفاهیم بانکداری بدون ربا توجه کنند.



نتاج با تأکید بر اینکه بانکداری بدون ربا باید در محیط زندگی ما مورد توجه باشد، اظهار داشت: قطعا اسلام به ساختار اقتصادی توجه خاص داشته و دارد؛ نظام اقتصادی از مهم‌ترین معیارهای اسلام است و اخیراً با تدبیر مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی» نیز به بانکداری اسلامی گره خورده است.



نتاج با بیان اینکه همه موسسات پولی و بانکی را تشویق کردیم که در عرصه بانکداری اسلامی گام بردارند، یادآور شد: نظام بانکداری کشور شامل عملیات پولی غیرانتفاعی نظیر قرض‌الحسنه و عملیات پولی انتفاعی است.



مدیر عامل بانک مهر اقتصاد با بیان اینکه خارج شدن نظام اقتصادی از سیطره دولت باید به ‌تدریج عملیاتی شود، گفت: آحاد مردم باید روحیه مطالبه‌گرایانه در عرصه بانکداری اسلامی داشته باشند و در این باره باید اقدامات آگاه‌سازانه اجرا شود.



نتاج با بیان اینکه عملیات پولی اسلامی هدفی آرمانی است، اضافه کرد: با توجه به ساختار حاکم و اجرای قانون اصل 44 در راستای کاهش تصدی‌‌گری دولت، یکی از موضوعات اساسی، خارج شدن نظام اقتصادی از سیطره دولت است که باید این مورد به تدریج عملیاتی شود.