صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۱۴۸
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
حبیب‌الله صادقی:

گروه هنر: مقاومت همواره در کنار بینش معرفتی جهاد اسلامی مطرح بوده و از جمله اساسی‌ترین محورهای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود؛ جشنواره جهانی «هنر مقاومت» در اصل تجلی این مفهوم ارزشی در پهنه فرهنگی و هنری است.


حبیب‌الله صادقی، دبیرکل سومین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان مطالب فوق گفت: جشنواره جهانی «هنر مقاومت» به ابتکار بنیاد فرهنگی روایت سه دوره‌ای است که در حال برگزاری است و هدف از برگزاری آن پوشش دادن اهداف آرمانی انقلاب اسلامی در پهنه فرهنگی و هنری است.



پیوند مردم ایران با مردم فلسطین مصداق محوری‌بودن مفهوم مقاومت در انقلاب اسلامی است



وی با اشاره به مهم و ارزشی بودن مفهوم مقاومت گفت: این مفهوم دینی و ارزشی از جمله محورهای اصلی و اساسی انقلاب اسلامی بوده است که درست در نخستین روزهای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در بعد عملی در ایجاد پیوند دلی و باطنی مردم ایران با مردم مظلوم فلسطین تجلی یافت.



صادقی تصریح کرد: جامعه هنری و به ویژه هنرهای تجسمی نیز به منظور ادای دین خود به مفاهیم متعالی و ارزشی همچون مقاومت که به برکت انقلاب اسلامی و فرهنگ جهادی آن به ثمر نشسته است در حرکتی پویا و بدیع و در قالب جشنواره «هنر مقاومت» سهم خود را در راستای ترویج این مفهوم ناب که همواره در کنار معرفت جهادی اسلام قرار دارد به انجام می‌رساند.



جامعه فرهیخته هنری در هنرنمایی خود با موضوع مقاومت به قرآن تأسی می‌کنند



دبیرکل سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت در ادامه گفت: به تأسی این آیه شریفه قرآن که « إِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا» مردم ایران و جامعه فرهیخته هنری در برابر موضع هر مظلومی در گوشه گوشه جهان؛ فرقی نمی‌کند در سرزمین‌های اشغالی باشد، ظلم و جور و نژادپرستی در سارایه‌وو بوده و یا سیلی باشد که ظالمی بر صورت یک سیاه‌پوست می‌زند، وظیفه خود دانسته که از پا ننشیند و به تکیه بر ایمان راسخ و هنر ناب خود واکنشی را در برابر بیداد ستمگران و ظالمان به انجام رساند.



وی با ابراز خرسندی از استقبال پرشور و خارج از تصور هنرمندان از این دوره از جشنواره جهانی «هنر مقاومت» تأکید کرد: مقاومت و اندیشه استقامت شاکله‌ای معرفتی و معنایی دارد و امسال که این جشنواره مصادف با ایام محرم شده است، هنرمندان با توسل به عمق معرفتی خویش نسبت به فرهنگ خونین کربلا و به تبع آن تجلی فرهنگ متعالی مقاومت در مشی، بینش و گفتار حضرت زینب کبری(س) و امام سجاد(ع)، به خلق آثاری مفهومی اقدام کردند که هر کدام در نوع خود ارزشمند و قابل اعتناست.



جشنواره «هنر مقاومت» در آینده نزدیک تبدیل به مقوله‌ای جریان ساز در وادی هنر متعالی خواهد شد



این هنرمند و مدرس دانشگاه افزود: امیدواریم این نهال مقدس که سه دوره‌ای است به برکت خون شهدا، پایمردی و استقامت مردم شریف و مسلمان ایران، جوانه زده و سربرآورده، در آینده نزدیک تبدیل به شجره طیبه‌ای شود و آوازه‌اش در جهان پیچیده و همگان از ثمرات و میوه‌های مقدس آن که در اصلی ترویج فرهنگ مقاومت و امید برای آزادی و رهایی همه مظلومان از یوغ ستمگران و ظالمان است بهره‌مند شوند.



یادآور می‌شود، نمایشگاه سومین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» تا 30 آذر در مؤسسه فرهنگی و هنری صبا برای بازدید عوم علاقه‌مندان برپاست.