صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۴۵۰
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷
تا پایان سال؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست تبلیغات اسلامی ابوموسی، پیشرفت فیزیکی ساختمان دارالقرآن این شهرستان را 50 درصد اعلام کرد و گفت: این دارالقرآن تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.


حجت‌الاسلام شیرزاد حسنی، سرپرست تبلیغات اسلامی ابوموسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، گفت: دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی ابوموسی که با 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.



وی افزود: کار احداث دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی ابوموسی که از سال 90 با مشارکت فرمانداری این شهرستان و سازمان تبلیغات اسلامی استان هرمزگان آغاز شده، مرحله سفت‌کاری آن به پایان رسیده و کار نازک‌کاری آن آغاز شده است.



سرپرست تبلیغات اسلامی ابوموسی گفت: دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان با زیربنای 529 متر مربع در دو طبقه ساخته خواهد شد.



حسنی با اشاره به اینکه پروژه دارالقرآن تبلیغات اسلامی ابوموسی دارای هشت کلاس آموزشی و سالن اجتماعات با زیربنای 130 متر است، گفت: با تکمیل این پروژه قرآنی فعالیت‌های تخصصی آموزش قرآن کریم در این مرکز انجام خواهد شد.



به گفته وی، در راستای توسعه فرهنگ قرآنی در شهرستان ابوموسی، فعالیت‌های قرآنی در مؤسسات قرآنی، نمایندگی جامعه القرآن و مهد قرآن این شهرستان در حال برگزاری است.



سرپرست تبلیغات اسلامی ابوموسی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه های ایام دهه دوم ماه محرم اشاره کرد و افزود: با وجود 9هیئت ثبت شده در این شهرستان، شاهد برگزاری برنامه های خوبی در این ایام هستیم.



حجت‌الاسلام حسنی گفت: در دهه دوم محرم و ایام اربعین از حضور مبلغان برجسته بومی استان و حوزه علمیه استان قم در مسجد جامع و مراکز فرهنگی- مذهبی در این ایام استفاده می‌شود.