صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۶۰۷۶
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷
علی‌اکبر حق نظری خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در پی درخواست مکرر فعالان قرآنی استان ایلام جهت ثبت نام اولیه دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهلت ثبت نام در این دانشگاه تمدید شد.

علی‌اکبر حق‌نظری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت:
با موافقت اتحادیه قرآنی مردمی کشور و دستگاه جامع علمی کاربردی جهت بالا بردن سطح علمی و ارتقاء تحصیلی معلمان و فعالان قرآنی شاغل در مؤسسات قرآنی کشور، در دو مقطع کاردانی حرفه‌ای در رشته‌های تربیت مبلغ و مربی قرآن و در مقطع کارشناسی رشته مبلغ قرآن از علاقه‌مندان تا 20 آذرماه جاری ثبت نام به‌عمل می‌آید.
وی در ادامه بیان کرد: پس از ارسال سهمیه مورد تقاضا و بررسی ظرفیت دانشگاه مذکور، کدی با عنوان «ویژه معلمان مؤسسات قرآنی ـ مردمی»در دفترچه سازمان سنجش ایجاد می‌شود و داوطلبان براساس معرفی‌نامه اتحادیه استان و ثبت نام از طریق سایت سنجش از ابتدای بهمن‌ماه سال جاری در کلاس‌های این دستگاه شرکت خواهند کرد و این کلاس‌ها مختص مؤسسات و مراکز قرآنی است.
حق‌نظری تصریح کرد: در صورت رسیدن متقاضیان به حد نصاب (20 نفر) کلاس‌ها در هر شهرستانی که دانشگاه علمی کاربردی تأسیس باشد برگزار می‌شود، این دوره دارای هزینه بوده و مبلغ توسط دانشگاه علمی کاربردی دریافت می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان ایلام افزود: براساس تعریف این دانشگاه اکثر واحدهای این دو رشته به‌صورت کارورزی خواهد بود و این ثبت نام برای ترم بهمن‌ماه است و در صورت حد نصاب متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: این طرح از طریق پیامک به تمامی مؤسسات و خانه‌های قرآن ابلاغ شد و تا کنون بیش از 80 نفر موفق به ثبت نام در مرحله اولیه این دانشگاه شده است.
حق‌نظری در پایان خاطرنشان کرد: این استان در حال حاضر دارای 23 مؤسسه و 120 خانه قرآن عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان که در طول سال دوره‌های آموزشی متنوعی را برگزار می‌کند.