صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۹۷۹۳
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰
آیت‎الله‎العظمی مکارم شیرازی:

گروه حوزه‌های علمیه: مسئولان جامعه‌المصطفی(ص) به گونه‌ای کار کنند که فارغ‌التحصیلان این نهاد، با تاسیس مراکز تبلیغی و ترویجی زمینه تبیین معارف قرآن و اهل‌بیت(ع) را فراهم کنند؛ طلاب غیرایرانی باید به گونه‌ای تربیت شوند که در کشورهای خود مربی و پرورش دهنده دیگر افراد باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، آیت‎الله‎العظمی مکارم شیرازی شامگاه، دوشنبه، 11 آذرماه، در دیدار با برگزار کنندگان نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث جامعةالمصطفی(ص) گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی در راستای توسعه علوم و معارف اهل‌بیت(ع) ارزشمند است زیرا فرهنگ‌ قرآن و اهل‌بیت‌(ع) چنان برکتی دارد که هر جا نفوذ کند، موجبات شکوفایی آنجا خواهد شد.



وی افزود: گزارشی که از سوی مدیران فرهنگی المصطفی(ص) در خصوص فعالیت‎های این جامعه ارایه شد بسیار امیدبخش و شایان تقدیر است ولی نباید به این فعالیت‌ها اکتفا کرده و از توسعه آن ها غافل ماند.



وی با ذکر این مطلب که در گذشته به دلیل برخی غفلت‎ها و شرایط سخت حاکم در آن زمان، از تبلیغ در عرصه جهانی بازماندیم عنوان کرد: ولی خوشبختانه امروز شرایط برای ترویج آموزه‌های اهل بیت(ع) مهیاست و نباید این فرصت‎ها را از دست بدهیم.



آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به تبلیغات منفی دشمنان علیه تشیع، یادآور شد: بهترین راه تبلیغ و ترویج قرآن و فرهنگ تشیع، برگزاری برنامه‌های قرآنی است که برکت خود را در هر جایی که به آن توجه شود، آشکار خواهد کرد.



وی خطاب به مدیران المصطفی(ص) گفت: مسئولان المصطفی باید به گونه‌ای کار کنند که فارغ‌التحصیلان این نهاد، با تاسیس مراکز تبلیغی و ترویجی زمینه تبیین معارف قرآن و اهل‌بیت(ع) را فراهم کنند؛ ذکر این نکته ضروری است که طلاب غیرایرانی باید به گونه‌ای تربیت شوند که مربی و پرورش دهنده دیگر افراد باشند و توان تربیت طلاب بومی را در کشورهای خود داشته باشند؛ چرا که حضور و فعالیت‌های تبلیغی و دینی طلاب بومی بسیار راحت‌تر از رایزن‌های فرهنگی و مبلغان ایرانی است.