صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۳۷۹۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳

شعب خارجی: سمینار بین‌المللی «پژوهش‌های دینی در راستای برقراری صلح در جهان امروز» در دانشگاه اسلامی پکالونگان اندونزی برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در این سمینار  میهمانانی از کشور مصر، مالزی، سوریه، ایران و اندونزی حضور داشتند.
در این سمینار،أدِ دِدی روحایانا، رئیس دانشگاه اسلامی پکالونگان گفت: از آنجا که اسلام دین رحمت و پیامبر اسلام رحمة للعالمین است، شایسته است که مسلمانان با بازگشت به مفاهیم قرآنی و سنت نبوی(ص) دست از خشونت بردارند.
نزرالدین عمر، معاون وزیر امور دین اندونزی با استفاده از سوره علق  توجه جهان اسلام به کسب معرفت دینی را ضروری دانست و گفت: خشونت های فعلی در جهان اسلام از نظر معارف قرآنی مردود است.
وی در ادامه نقش ایرانیان در ترویج علم و معارف دینی به خصوص قرآن و حدیث را یاد آور شد و افزود: کتب تفسیری شیعه از جهت عمق مباحث بسیار متفاوت با سایر کتب است.
بشیر احمد، شهردار شهر پکالونگان اظهار امیدواری کرد که مباحث مطرح شده در این سمینار نقش مهمی در ایجاد صلح و هم زیستی مسالمت آمیز در کشور اندونزی داشته باشد.
عمر حمدان، ازکشور مالزی در خصوص الگوهای جدید، روش‌ها و استراتژی‌های پژوهش‌های دینی در راستای ایجاد صلح در جهان معاصر به ایراد سخن پرداخت.

حجت‌الله ابراهیمیان، رایزن فرهنگی ایران در اندونزی گفت: اصل، در دین اسلام بر صلح و هم زیستی مسالمت آمیز با دیگران است .
وی  افزود: ترویج اخوت اسلامی، تحریم اسباب نزاع و جنگ، مبارزه با استعمار، پرهیز از جدال دینی مذموم و تأکید  بر نکات اشتراک در زمره راه کارهای عملی محسوب می‌شود.
علی سید عبد الحمید از دانشگاه الأزهر مصر با مقاله‌ای تحت عنوان«حفظ نفس و دین در پرتو آیات قرآن» به موضوع صلح در جهان اسلام پرداخت.
وی با تقبیح کردن فتنه و خشونت در میان مسلمانان تأکید کرد که از نظر قرآن کشتن یک انسان برابر با قتل بشریت است.