صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۳۹۴۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۷
ربیعی خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در راستای سیاست‌های این سازمان مبنی بر بهره‌گیری از مشارکت مردم در توسعه فعالیت‌های فرهنگی در بقاع متبرکه، 2150 مرکز فرهنگی، قرآنی در امامزادگان راه‌‌اندازی شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه؛ حسن ربیعی، سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن بیان این مطلب گفت: در این راستا در سال 1390 در 1326 بقعه و امامزاده کشور، مرکز فرهنگی و قرآنی تاسیس شد که این رقم در سال 91  به 1984 مرکز افزایش یافت.



ربیعی با اشاره به اینکه در سال 92 در 2150 بقعه متبرکه کشور به‌ صورت مردمی مرکز فرهنگی و قرآنی ایجاد شده است، افزود: در این سال برای 1956 مدیر این مراکز فرهنگی حکم صادر شده است.



سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی از سوی این سازمان برای مدیران این مراکز گفت: در سال 90 ، 12 دوره؛ در سال 91 ، 15 دوره و در سال 92 تا کنون پنج دوره آموزشی در سراسر کشور برگزار شده است.



وی با اعلام اینکه در راستای تبدیل بقاع‌ متبرکه به قطب فرهنگی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی و عمل به تدابیر مقام معظم رهبری در زمینه مسائل فرهنگی و قرآنی، وجود مراکز فرهنگی و قرآنی در بقاع متبرکه امامزادگان بر اساس سیاست‌های کلی سازمان اوقاف و امور خیریه ضروری بود، تصریح کرد: این امر با هدف بسترسازی جهت نیل به منویات مقام معظم رهبری و در راستای تبدیل بقاع‌ متبرکه به قطب فرهنگی و زمینه‌سازی برای حضور و مشارکت فعال مردم به‌ ویژه جوانان و نیروهای متعهد و ارزشی در عرصه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه صورت می‌گیرد.



ربیعی خاطرنشان کرد: تحقق ارزش‌ها و اصول سیاست فرهنگی، قرآنی در بقاع‌ متبرکه، تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ نورانی اسلام و تأکید بر آرمان‌ها و ارزش‌های معنوی و فرهنگ اسلامی و گسترش زمینه مشارکت و مباشرت مردم در امور فرهنگی، قرآنی بقاع‌ متبرکه از دیگر اهداف راه‌اندازی مراکز فرهنگی، قرآنی است.



سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان تصریح کرد: مرکز فرهنگی، قرآنی بقاع متبرکه، مجموعه‌ای است متشکل از نیروهای فعال، متعهد، ارزشی، افتخاری و مردمی که توسط هیئت امنای بقاع‌ متبرکه به منظور اجرای برنامه‌های فرهنگی، قرآنی ایجاد و راه‌اندازی می‌شود.