صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۶۵۷۷
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲

گروه حوزه‌های علمیه: گردهمایی اساتید اخلاق حوزه علمیه قم با موضوع بررسی سیره اخلاقی امام خمینی(ره) برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، هم‎اندیشی اساتید اخلاق حوزه علمیه قم شامگاه دوشنبه، 18 آذرماه، با حضور علما و فضلای حوزه و معاون تهذیب حوزه‎های علمیه و همچنین حجت‎الاسلام والمسلمین رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران در دانشگاه مجازی المصطفی(ص) برگزار شد.



بنا بر این گزارش، حجت‎الاسلام والمسلمین حسینخانی، معاون تهذیب حوزه در ابتدای این مراسم با ذکر این مطلب که هم‎اندیشی اساتید اخلاق به شکل مستمر در حوزه انجام می‎شود، گفت: این هم‎اندیشی با هدف ارتقای سطح فعالیت‎های اخلاقی، همسان سازی فعالیت‎ها و بررسی مشکلات و موانع امروز پیش روی حوزویان و بایسته‎های اخلاقی در حوزه برگزار می‎شود.



وی افزود: در جلسات گذشته سیره اخلاقی علمای معاصر به بحث گذاشته شد که در جلسه پیش، سیره اخلاقی مرحوم آیت‎الله‎العظمی بهجت به بحث گذاشته شد و در این جلسه سیره اخلاقی امام راحل، با حضور حجت‎الاسلام رحیمیان از اعضای دفتر حضرت امام راحل که سالها در کنار ایشان زندگی کردند، مطرح می‎شود.



گفتنی است، پس از سخنان وی حجت‎الاسلام والمسلمین رحیمیان در سخنانی به ذکر خصایص و ویژگی‎های اخلاقی امام راحل در حوزه فردی و اجتماعی پرداخت.