صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۶۶۷۵
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
حجت‌الاسلام قنبری بیان کرد:

گروه اجتماعی: قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی بر لزوم تبیین و تشریح ویژگی‌های مدیریت اسلامی از نگاه پیامبر(ص) و مبانی قرآنی و سیره و گفتار ائمه معصومین(ع)تأکید کرد و افزود: این ویژگی‌ها از شاخصه‌های تعمیم مدیریت در دنیا است.


حجت‌الاسلام علی قنبری، قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: شیوه مدیریت هم در نگاه غربی و هم در نگاه اسلامی و دینی در برخی از ویژگی‌ها مشترک بوده و از ویژگی‌های عمومی مدیریت برخوردار است.



وی افزود: از جمله آنها می‌توان به ایمان به کار، احساس مسئولیت و امانتداری و نیز قاطعیت و بردباری اشاره کرد اما در نگاه دینی به این ویژگی‌ها به عنوان ارزش و تکلیف الهی و دینی توجه می‌شود و در این راستا عمده تفاوت مدیریت اسلامی و غیر اسلامی این است که مدیریت اسلامی مبتنی بر وحی الهی است.



شاخصه‌های تعمیم مدیریت اسلامی در دنیا



وی با اشاره به شاخصه‌های تعمیم مدیریت اسلامی در دنیا گفت: تبیین و تشریح ویژگی‌های مدیریت اسلامی از نگاه پیامبر اکرم(ص) و مبانی قرآنی و سیره و گفتار ائمه معصومین(ع)، عمل به مدیریت اسلامی در عرصه مدیریت کلان جامعه و سیستم مدیریت اجتماعی، اداری و آموزشی، بهره‌مندی از ویژگی‌های رهبری در مدیریت ها با توجه به اینکه بهترین مدیر آن است که غیر از داشتن شاخصه‌های یک مدیر، از ویژگی‌های رهبری نیز بهره‌مند شوند، از شاخصه‌های تعمیم مدیریت در دنیا است.



حجت‌الاسلام موسوی، در ادامه با اشاره به مصادیق مدیریت اسلامی در جامعه افزود: اگر بخواهیم در نگاه کلان به مصادیق مدیریت اسلامی در جامعه توجه کنیم به الگوهای مدیریت اسلامی باید نظر افکنیم و در این راستا نخستین الگوی مدیریت اسلامی، رهبری پیامبر اسلام(ص) در مدینه است و الگوی دوم، حکومت حضرت علی(ع) در تاریخ اسلام است.



قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، ابرازکرد: فرمان امام علی(ع) به مالک اشتر که کارآمدترین و نوین‌ترین شیوه مدیریت دینی و اسلامی را تبیین فرمود از جمله مردم‌داری و استکبارستیزی و رعایت عدالت و مساوات، صبر و مقاومت در مقابل مصائب، قرار دادن ارزش‌های اخلاقی و دینی و مکتبی سپردن امور به افراد شایسته و لایق از شاخصه‌های مدیریت اسلامی است.