صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۶۷۱۴
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: عضو هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور از صدور 24 گواهینامه دوره تدبر نهج‌البلاغه برای فعالین قرآنی مازندرانی خبر داد.


   بهروز کریم‌نژاد، عضو هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، با اشاره به تشکیل اولین دوره تربیت تدبر در نهج‌البلاغه که 25 مهرماه 92، در سرین اردبیل برگزار شد، گفت: در این دوره که تعداد 250 نفر از فعالان قرانی کشور شرکت کردند 35 نفر از مازندران بودند.



وی افزود: 24 نفر از مازندرانی‌های شرکت‌کننده در دوره تربیت تدبر در نهج‌البلاغه با کسب حد نصاب نمره موفق به کسب  گواهینامه دوره مورد نظر شدند.



کریم‌نژاد با بیان اینکه 9 نفر از قبول شدگان دوره تربیت تدبر در نهج‌البلاغه نمره بالای 90 را احراز کردند، اظهار کرد: 9 نفر برتر برای دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه کشور شرکت کرده و برای آموزش نهج‌البلاغه در مازندران مشغول خواهند شد.



وی افزود: نهج‌البلاغه دارای فرازهایی از سخنان گوهربار امیرالمومنین است که تدبر و فهم صحیح آن ما را به شناخت بهتر و بیشتر اسلام رهنمایی می‌کند.



کریم‌نژاد توجه و تدبر در نهج‌البلاغه را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در کنگره چهارم نهج البلاغه، 1363 فرمود: «نهج البلاغه مانند گفته‏‌هاى حکیمى نیست که دور از غوغاى زندگى و فارغ از واقیعت‌ها و مسایل گوناگونى که در یک جامعه ممکن است مطرح باشد، مى‏نشیند و معارف اسلامى را بیان مى‏کند؛ بلکه سخنان انسانى است که بار مسؤولیت اداره‏ى یک جامعه‏ى عظیم را بر دوش خود احساس مى‏کند و داناى دین و بصیر به همه‏ى معارف اسلامى و قرآنى است و با دلى مالامال از معرفت و روحى بزرگ و در مقامى پر مسؤولیت، با مردم رو به رو مى‏شود، با آنها حرف مى‏زند، و به سؤالات و استفهامات آنها پاسخ مى‏دهد. این است زمینه و موقعیت صدور نهج‌البلاغه.»