صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۷۱۵۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۴

گروه سلامت: رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت طی حکمی عادل مقصودی نژاد را به عنوان معاون حج و عمره جدید این مرکز منصوب کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌ احمر طی حکمی عادل مقصودی نژاد را به سمت معاونت حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت منصوب کرد.



بر پایه این حکم عادل مقصودی‌نژاد که پیش از این معاونت اداری و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام را عهده‌دار بود به این سمت انتخاب شده است.



در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به درایت، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در زمینه خدمت به ضیوف‌الرحمن و آشنایی و شناخت از سرزمین وحی و اشراف کامل به امور مربوط، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون حج و عمره مرکزپزشکی حج و زیارت منصوب می‌شوید.



امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌وری از امکانات موجود در انجام وظایف محوله در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) موفق و مؤید باشید».



یادآوری می‌شود، ولید دنده‌بر پیش از این سمت معاونت حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت را بر عهده داشته است.