صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۱۱۳۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۹
به‌همت جامعةالقرآن؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با اربعین حسینی، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان و حافظان قرآن یکم دی‌ماه سال جاری در جامعةالقرآن الکریم زابل برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به‌همت جامعةالقرآن الکریم شهرستان زابل، محفل انس با قرآن کریم در روز یکشنبه یکم دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود؛ این محفل با حضور قاریان و حافظان قرآن ساعت 9:30 برگزار خواهد شد.



این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله‌مجید توسط حسن جلالی و سکینه لشکری، از قاریان برتر شهرستان زابل آغاز خواهد شد؛ سپس توسط خردسالان جامعةالقرآن الکریم زابل، برنامه‌هایی نظیر هم‌خوانی و دکلمه‌خوانی صورت می‌گیرد.



لازم به ذکر است که محفل نورانی جامعةالقرآن زابل ویژه بانوان برگزار می‌شود که مقرر شده تا سخنرانی این مراسم توسط لاله نخجوان‌پور، از اساتید قرآن با موضوعیت قیام امام حسین(ع) انجام شود.



همچنین مرثیه‌سرایی محفل انس با قرآن جامعةالقرآن الکریم، توسط زهرا خیاط و زهرا میر، از مداحان اهل بیت(ع) شهرستان زابل صورت می‌گیرد.



یادآور می‌شود، یک دوره جدید آموزش تجوید قرآن کریم از اول دی‌ماه سال جاری در جامعةالقرآن زابل برگزار می‌شود که برای آموزش مباحث این رشته از کتاب تحسین‌التلاوة نوشته علی قاسمی، از مؤلفان کتب قرآنی استفاده خواهد شد.



خبرنگار: فرزانه سعیدی‌پویا