صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۱۱۶۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸
شفیعی خبر داد:

گروه هنر: رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ضمن تشریح برنامه‌های نمایشی در نظر گرفته شده به مناسبت ایام محرم و صفر گفت: نمایش «رقص ابلیس» تولید گروه تئاتر عاشورائیان اواخر صفر روی صحنه خواهد رفت.


امیرحسین شفیعی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ورامین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: نمایش «رقص ابلیس» به نویسندگی رضا عبداللهی صابر و کارگردانی رحیم مختومی محصول گروه تئاتر عاشورائیان که بیشترین فعالیت این گروه در حوزه تئاتر دینی است،  آخرین مراحل تمرین خود را سپری می‌کند و قرار است از اواخر ماه صفر در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای رازی شهرستان ورامین روی صحنه رود.



وی در مورد داستان این نمایش که قرار است به مدت 15 شب اجرا داشته باشد گفت: این نمایش با پرداختی به صلح امام‌حسن(ع) با معاویه از رهگذر دوران دفاع مقدس به شرایط صلح امروزی در ایران و مدارایی که دولتمردان ایرانی در برابر دولت‌های استکباری از خود نشان می‌دهند رسیده و آن را بررسی می‌کند.



شفیعی تصریح کرد: پیش از این و از 15 محرم که سرآغاز ویژه‌برنامه‌های انجمن هنرهای نمایشی ورامین به مناسبت ایام محرم و صفر بود نمایش «با کاروان عشق» به کارگردانی علیرضا امینی به مدت 20 شب در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای رازی این شهر به روی صحنه رفت که با موضوع وقایع پس از شهادت امام حسین(ع) با استقبال خوبی از سوی مردم این شهرستان و توابع ورامین مواجه شد به شکلی که بیش از 3هزار نفر از این نمایش دیدن کردند.



این کارگردان تئاتر ادامه داد: علاوه بر این در ایام محرم با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ورامین و مشارکت انجمن تعزیه ایرانیان این شهرستان 5 مجلس تعزیه از 6 تا 11 آذر در سالن همایش‌های شهرداری ورامین برای علاقه‌مندان اجرا شد که شامل مجلس تعزیه مسلم بن عقیل(ع)،علی‌اکبر(ع)، حمزه(ع)، حربن یزید ریاحی، حضرت ابوالفضل(ع) می‌شد.