صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۳۵۱۱
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
حجت‌الاسلام محمدیان:

گروه اجتماعی: رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت منطبق بودن تمامی تولیدات تربیتی با دریافت‌های پژوهشی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر فرهنگی، امروز، 26 آذرماه، با حضور علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش و حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سینما فلسطین برگزار شد.

 در ابتدای این مراسم فانی، وزیر آموزش و پرورش به ایراد سخنرانی پرداخت و خلأ موجود در آموزش و پرورش را کارآمد نبودن برخی پژوهش‌ها دانست و گفت: در برنامه سال آینده آموزش روش‌های پژوهش را اولویت خود قرار می‌دهیم.

خروجی برخی پژوهش‌ها بی‌فایده است

فانی با تأکید بر اینکه روش استفاده از پژوهش نیز باید روشی مناسب باشد اظهار کرد: برخی پژوهش‌ها روش‌شناسی منطبق بر موضوع ندارند و خروجی آن بی فایده است. ما باید از روش‌های مختلف پژوهش متناسب با مسئله بهره‌مند شویم.

در بخش دیگری از این مراسم حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: تحقیقات ما باید مشتری مدار باشد.

وی مفید بودن پژوهش‌ها در آینده را نیاز به توجه به تکالیف برنامه پنجم توسعه دانست و گفت: اتکا به پژوهشگاه کافی نیست و ما باید با سایر مراکز پژوهشی نیز ارتباط داشته باشیم.

کمبود پژوهشگر ماهر داریم

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان کمبود پژوهشگر ماهر را یک مانع دانست وگفت: اگر از کودکی پژوهش را در میان دانش‌آموزان نهادینه کنیم می‌توانیم در آینده شاهد پژوهشگران مجرب باشیم. امروز نیار به ترویج فرهنگ پژوهش داریم.

وی خواستار اتصال حلقه کارشناسی با پژوهش شد و گفت: اعتباربخشی و ارزشیابی کتاب‌های درسی را در دستور کار داشته‌ایم و امروز باید طوری عمل کنیم که همه تولیدات تربیتی ما مبتنی بر دریافت‌های پژوهشی باشد.

ضرورت حمایت بیشتر از استادان عرصه پژوهشگری

حجت‌الاسلام محمدیان، با اشاره به تدوین برنامه درسی ملی اظهار امیدواری کرد که زیر نظام پژوهش و وارزیابی نیز به زودی تدوین شود و گفت: حمایت از استادان عرصه پژوهشگری باید در دستور کار قرار گیرد و آئین نامه‌های جدید با توجه به نیاز روز نهایی شود.

تجلیل از پژوهشگران برتر

تجلیل از پژوهشگران برتر بخش دیگری از این مراسم بود. در این راستا در بخش منتخبان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از قدسی احقر، عبدالله انصاری و اشرف السادات شکرباغانی تجلیل به عمل آمد.

همچنین در بخش پژوهشگر برتر حوزه آموزش و پرورش از رضا خیرآبادی، معصومه پازوکی و سید بهنام علوی مقدم تجلیل شد. عاطفه آزاد فلاح، محیا صدری و شیما سهیلی نیز از پژوهشگران برتر بخش دانش‌آموزی بودند.

این گزارش حاکی است؛ علیرضا نظری در بخش مدیران پژوهش ‌سراها، امیرحسین پاینده و محسن ایاز در بخش دانشجویان و معلمان پژوهشگر، اعظم بیانلو، در بخش مجری طرح پژوهشی، مسعود کبیری در بخش مجری پایان نامه برتر دکتری و فاطمه کارگرزاده، علاء‌الدین علایی فرد، احمد نادری و ژاله واله در بخش معلمان پژوهشگر حائز رتبه‌های برتر شدند.