صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۱۹۰
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
از امروز؛

گروه فضای مجازی: سازمان اوقاف و امور خیریه اولین آزمون مجازی رشته حفظ موضوعی آیات قرآن کریم با حضور هزار نفر را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز مجازی حفظ قرآن کریم با همکاری موسسه فرهنگی اطلاع‌رسانی راسخون، با هدف ارتقاء روحیه معنوی و گرایش به سمت مباحث قرآنی و نهادینه کردن موضوعات قرآنی، اولین آزمون آزمایشی طرح حفظ موضوعی قرآن را در قالب یک مسابقه تستی بین شرکت‌کنندگان برگزار می‌کند.

نحوه برگزاری این آزمون به صورت آنلاین از طریق سایت راسخون است. شرکت‌کنندگان از امروز چهارشنبه، 27 آذرماه تا پایان روز شنبه، 30 آذر‌ماه، با مراجعه به این سایت وارد بخش آزمون حفظ موضوعی شده و به پرسش‌های مورد نظر پاسخ می‌دهند.

تمامی افرادی که از طریق سایت طرح تربیت حافظان قرآن کریم، ثبت‌نام کرده و در دوره‌های غیر حضوری حفظ موضوعی شرکت کرده‌اند، می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

‌سوالات این آزمون تا صفحه ۲۰۰ کتاب حفظ موضوعی قرآن و به صورت تستی برگزار می‌شود.

عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب در زمینه تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، آگاهی از میزان یادگیری، توسعه فرهنگ قرآنی، ترویج و نهادینه شدن موضوعات قرآنی، ارتقای روحیه معنوی و گرایش به مباحث قرآنی و شناسایی چهره‌های قرآنی ازجمله اهدافی است که در طرح حفظ موضوعی آیات قرآن سازمان اوقاف دنبال می‌شود.

‌مرکز مجازی حفظ قرآن و موسسه راسخون به نفرات برتر این آزمون به قید قرعه جوائزی اهدا خواهد کرد.

کتاب حفظ موضوعی قرآن دارای ۳۰۰ آیه کاربردی قرآن شامل ۱۵۰ آیه اخلاقی، ۵۰ آیه احکام و فروع دین و ۱۰۰ آیه اعتقادی است که توسط اساتید برجسته قرآن آماده شده است و بصورت رایگان در بقاع متبرکه توزیع شده است.