صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۲۹۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
خسروپناه:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در مراسم معارفه سرپرست جدید سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: سازمان فعالیت‌های قرآنی تلاش دارد بین علم و قرآن ارتباط برقرار کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه، رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در مراسم معارفه سرپرست سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری بین‌المللی قرآن که پیش از ظهر امروز، 27 دی‌ماه در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور مزین به نام قرآن است و امیدواریم پس از این نیز همانند گذشته سیر خوبی در فعالیت‌های قرآنی خود داشته باشد.

وی با بیان اینکه همکاران در سازمان فعالیت‌های قرآنی همواره تلاش کرده‌اند تا پیوند خوبی میان قرآن و علم برقرار کنند، ادامه داد: مقالات و آثار خوبی نیز از سوی این سازمان منتشر شده و این سازمان طی سال‌های گذشته حضور باارزشی در حوزه‌های مختلف علمی داشته است؛ همچنین در نمایشگاه بین‌المللی قرآن نیز هر ساله جهشی از این سازمان می‌بینیم.

خسروپناه یادآور شد: پیوند علم و قرآن نیازمند یک روش‌شناسی دقیق است و البته اگر روش‌شناسی اجتهادی بر پیوند علم و قرآن نباشد، مشکل‌آفرین خواهد بود. در این راستا برخی تلاش می‌کنند بین علم و قرآن فاصله ایجاد کنند که این کار بسیار خطرناک است. برخی نیز به علم رونق می‌دهند و به قرآن بی‌توجه می‌شوند و برخی نیز در مقابل به قرآن توجه می‌کنند و به علم بی‌توجه هستند که این کار نیز بسیار خطرناک است.

رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با یادآوری اینکه برخی نیز تلاش می‌کنند تا بین قرآن و علم ارتباط برقرار کنند، اظهار کرد: سازمان فعالیت‌های قرآنی کشور از جمله سازمان‌هایی است که تلاش دارد بین قرآن و علم ارتباط برقرار کند که البته در این حوزه باید به شیوه اجتهادی کار کرد. بر این اساس باید پرسش‌هایی را که از علم می‌گیریم عرضه کنیم و همچنین دلالت‌های قرآنی را استخراج کنیم و پیوند میان قرآن و علم را به صورت روشمند تدوین و دنبال کنیم.

خسروپناه یادآور شد: برای ایجاد پیوند میان قرآن و علم باید شیوه‌نامه علمی تدوین شود تا در نهایت به توسعه معرفت قرآنی برسیم و در جهت رشد معرفت قرآنی در جامعه تلاش کنیم.