صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۳۵۱
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸
صادقی:

گروه اجتماعی: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت کتاب در دین اسلام، کتابخانه‌های حوزه علمیه را مهم‌ترین مراکز رشد و اعتلای فرهنگ اسلام دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان امروز، 27 آذر در دیدار با رئیس حوزه علمیه شهرکرد، کتابخانه‌های حوزه علمیه را مهم‌ترین مراکز رشد و اعتلای فرهنگ اسلامی در جامعه برشمرد.



وی با اشاره به اهمیت و جایگاه کتاب در اسلام افزود: اسلام دینی عالم‌گیر است که به کتاب و کتابت عجین شده است.



به گفته وی، قرآن معجزه‌ای است که به اندازه لازم در تشویق و ترغیب به امر کتابخوانی سفارش کرده است و ما نیز باید با الهام از آموزه‌های دینی در ترویج میراث مکتوب بشری تلاش کنیم.



وی کتابخانه‌های حوزه علمیه را مهم‌ترین مراکز رشد و اعتلای فرهنگ اسلامی در جامعه دانست و عنوان کرد: همانطور که روحانیان در پیروزی انقلاب اسلامی پیشقدم بودند، امیدواریم در امر ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه نیز، سرآمد دیگران باشند.



صادقی در راستای سیاست‌های نهاد کتابخانه‌های کشور و توسعه کتابخانه‌های مشارکتی خواستار انعقاد تفاهم‌نامه مشترک اداره‌کل کتابخانه های استان با حوزه‌های علمیه شد و گفت: امید است با استفاده از ظرفیت حوزه‌های علمیه و روحانیان گام بزرگی در توسعه و اعتلای فرهنگ کتابخوانی استان برداشته شود.



حجت‌الاسلام فاطمی، رئیس حوزه علمیه امامیه شهرکرد نیز ضمن تقدیر از اقدامات انجام گرفته در توسعه کتابخانه‌های استان و ترویج فرهنگ کتابخوانی، گفت: فعالیت و تلاش‌های ارزشمندی در سطح کتابخانه‌های استان انجام گرفته و امیدواریم این تلاش‌ها تداوم داشته باشد.



وی در پایان خواستار مساعدت مدیرکل کتابخانه‌های استان در ساماندهی کتابخانه‌های حوزه علمیه، به‌ویژه کتابخانه بزرگ علامه طباطبائی حوزه علمیه امامیه شد.