صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۵۴۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
سردار سپهر:

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه طی مراسم اختتامیه مسابقات قرآن این نیرو با اشاره به طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم گفت: سپاه باید سهم عمده‌ای از این رقم را بر عهده داشته باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کل نیروهای سپاه صبح امروز 28 آذرماه در سالن ولایت ستاد فرماندهی سپاه و با حضور جمعی از فرماندهان این نیرو برگزار شد.



در بخشی از این مراسم سردار سپهر، معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به بیان سخنانی پرداخت، وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه رسالت سپاه نگهبانی از انقلاب اسلامی است، گفت: سپاه وظیفه دارد هر تهدیدی که انقلاب و نظام را مورد تهاجم قرار می‌دهد به شدت سرکوب کند و از بین ببرد.



وی افزود: امروز سپاه در شش عرصه بزرگ دارای مأموریت‌های بسیار مهمی است. برخی از این مأموریت‌ها شامل، تهدید سخت، تهدید نیمه سخت، تهدید فرهنگی، تهدید اقتصادی و ... است. این مأموریت‌ها جزء ماموریت‌های راهبردی سپاه است که البته در برخی از آنها الزامات مشترکی نیز وجود دارد.



تلاش برای تعمیق معنویت در سپاه



سردار سپهر یکی از این اشتراکات را تعمیق بخشیدن به بعد معنویت و دین‌مداری سپاه عنوان کرد و افزود: اگر ما بخواهیم یک نیروی امنیتی و فرهنگی خوب داشته باشیم باید قبل از هر چیز این نیرو دین‌مدار و معنویت‌گرا باشد. فرماندهان ارشد سپاه تلاش می‌کنند تا این معنویت را در تمام شئون سپاه پیاده کنند. با اینکه در این مورد خوب پیش رفته‌ایم اما هنوز با آن چیزی که مقام معظم رهبری انتظار دارند فاصله بسیار زیادی داریم.



وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، تصریح کرد: با اینکه در  اعلام آمار شرکت کنندگان در مسابقات از حضور هشت درصدی نیروها سخن گفته شد اما به نظر من این رقم چیزی بین چهار تا پنج درصد است چرا که باید نیروهای وظیفه را کم کرد. اگر ما به فرمان رهبر معظم انقلاب هستیم باید سهم بسیار زیادی در این 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم. نباید شک کرد که با قرآن بودن در تعمیق معنویات حرف اول و آخر را می‌زند.



قاریان و حافظان به دنبال ارتقاء دانش دینی باشند



معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه فضای قرآنی در خدمتگزاری و شاخصه‌های پاسداری ارتباط مستقیم دارد، گفت: آیا یک قاری قرآن شاغل در سپاه باید تنها یک قاری باشد، این تنها بخش کوچکی از وظیفه شما است، من از همه قاریان و حافظان قرآن شاغل در سپاه تقاضا دارم که به فکر ارتقای دانش دینی و معنوی نیز باشدی و علاوه بر آن این دانش را به دیگران نیز تعلیم دهید.



سردار سپهر با اشاره به یکی از سخنان حضرت علی(ع) که فرموده است «حامل و قاری قرآن  پرچمدار اسلام است»، اظهار کرد:  قاری شاغل در سپاه باید پرچمدار معنویت نیز باشد. پرچمداری در دین ما یعنی راهبر و فرمانده بودن و شما امروز باید پرچمدار معنویت در سپاه باشید. اگر ما بخواهیم برای نیروهای خودمان الگوهایی را مطرح کنیم قطعاً اولین گروه قاریان و حافظان قرآن کریم خواهند بود.



افزایش برگزاری دوره‌های تخصصی آموزشی از سال آینده



وی با تأکید بر اینکه دوره‌های تخصصی آموزشی که امسال برگزار شده‌اند در سال آینده افزایش چشمگیری خواهند یافت، تصریح کرد: فعالان قرآنی شاغل در سپاه نباید تنها به افزایش دانش معنوی خود و آموزش آن به دیگران  قناعت کنند بلکه باید در سایر امور نیز ورود داشته باشند.



معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه امروز بیش از 10 نفر از نیروهای سپاه در فعالیت‌های قرآنی مشارکت دارند، گفت: این افرادی که در زمینه‌های قرآنی تخصص دارند باید تمام فعالیت‌های این حوزه تحت پوشش خود داشته باشند، باید افرادی که اهل قلم و پژوهش باشند در این بین وجود داشته باشند تا مواردی همچون سبک زندگی قرآنی یک پاسدار را بررسی کنند وببینند که این سبک زندگی برای یک پاسدار چگونه باید باشد و قرآن در این زمینه چه گفته است.



سپاه باید تلاش خود را در جبهه فرهنگی بیشتر از گذشته کند



سردار سپهر خاطرنشان کرد: ما امروز در معرض تهاجم‌های گوناگونی هستیم که مهم‌ترین آن تهاجم فرهنگی یا همان ناتوی فرهنگی است. ما در همه جبهه‌های سخت و نیمه‌سخت پیروز بوده‌ایم و نمره سپاه در همه جبهه‌ها بسیار خوب بوده است بنابراین در جبهه فرهنگی باید تمام تلاش خود را به کار بندیم تا نمره خوبی کسب کنیم. امروز در دنیا 13 شبکه فارسی زبان، 30 شبکه مستجهن فارسی زبان و بیش از 4000 شبکه رادیویی و تلویزیونی در حال تلاش برای ضربه زدن به تشیع هستند. بنابراین جبهه فرهنگی را باید بسیار بیشتر از این مورد توجه قرار داد.



وی در پایان با تأکید بر اینکه ما امروز نیازمند یک تعالی همگانی هستیم، یادآور شد: از همه شما قاریان و حافظان قرآن کریم می‌خواهیم در این راه و برای تحقق این موضوع تمام تلاش خود را به کار بندید.