صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۶۵۷
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵
سفیر ایران خبر داد:

گروه بین‌الملل: همه طراحان و عاملان اجرای عملیات تروریستی جمعه گذشته علیه کارکنان ایرانی پروژه خط لوله گاز ایران به عراق در استان دیالی این کشور دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه الشرقیه عراق، حسن دانایی‌فر، سفیر ایران در عراق، در گفت‌و‌گو با رسانه‌های خبری ایران تصریح کرد: تعداد دستگیرشدگان 9 نفر است و به جرم خود اعتراف کرده‌اند.

یک گروه از کارکنان ایرانی پروژه انتقال خط لوله گاز ایران به بغداد، غروب جمعه گذشته، در حین بازگشت از محل کار در منطقه الندی، واقع در فاصله 10 کیلومتری نفت خانه، شهری مرزی عراق با ایران در استان دیالی، در کمین یک گروه تروریستی قرار گرفت که طی آن 15 تن از آنها به شهادت رسیده و 4 تن نیز زخمی شدند.

همچنین یک راننده و یک شهروند عراقی همکار در این پروژه هم به شهادت رسیدند.

حسن دانایی‌فر، سفیر ایران و علی قیدان، فرمانده نیروی زمینی ارتش عراق، ساعاتی پس از این عملیات تروریستی در بامداد شنبه این هفته به محل رفته و از نزدیک کار بررسی موضوع را آغاز کردند. دولت عراق نیز به دستور نوری المالکی، یک کمیته تحقیق به این منظور تشکیل داده بود.