صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۷۵۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۵
اول دی‌ماه در دانشگاه آزاد واحد جنوب؛

گروه سیاسی: کرسی آزاداندیشی با موضوع «الگوی توسعه مناسب برای ایران» با حضور اساتید دانشگاه در دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این برنامه از سوی بسیج دانشجویی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و با هدف پاسخگویی به مطالبات مقام معظم رهبری در این زمینه برگزار می‌شود.



کرسی آزاداندیشی «الگوی توسعه مناسب برای ایران» با حضور صادق زیباکلام و سعید حاجی ناصری از اساتید دانشگاه دانشگاه تهران برگزار می‌شود.



کرسی آزاداندیشی «الگوی توسعه مناسب برای ایران»، یکشنبه اول دی ماه از ساعت 14:30 در سالن اجتماعات دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تهران مرکز برگزار می‌شود.



بنابراین گزارش همچنین در این برنامه چند نفراز دانشجویان مقالات خود را در مورد «الگوی توسعه مناسب برای ایران» ارائه می کنند.