صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۶۶۳۸
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
حجت‌الاسلام موسوی:

گروه اجتماعی: مدیر مرکز بزرگ اسلامی مهاباد گفت: وجود روحیه انتقاد و نصیحت در یک مجموعه، نشان‌دهنده‏ سلامت مجموعه و مدیریت صحیح است.

حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی مهاباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: وجود روحیه انتقاد و نصیحت در یک مجموعه، نشان‌دهنده‏ سلامت مجموعه و مدیریت صحیح است چون وجود این روحیه‏ موجب می‌‌شود که کژی‌ها و نابسامانی و ضعف‌ها آشکار شود و توانمندی‏‌ها و قوت‌ها رشد یابند.

وی افزود: بنابراین از بسیاری از انحرافات‏ جلوگیری شده و راه برای خیرخواهان باز و برای چاپلوسان و خیانتکاران‏ بسته می‏‌شود و در این راستا حضرت علی(ع) با آن که معصوم و از هرگونه اشتباه‏ و خطا مصون است اما راه نصیحت و انتقاد را باز می‏‌گذارد تا همگان نیز آن را بیاموزند.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به فرمایشات امام علی(ع) گفت: در خطبه 216 نهج‌البلاغه حضرت امیرالمؤمنان(ع) می‌‏فرماید: از گفتن سخن حق و یا مشورت عدالت‌‌آمیز خودداری نکنید زیرا من خویشتن را بالاتر از آن نمی‌دانم که اشتباه‏ نکنم و از آن در کارهایم ایمن نیستم مگر این که خداوند مرا حفظ کند. شنیدن حق را برای من سنگین نپندارید و نمی‌خواهم مرا بزرگ‏ انگارید زیرا کسی که شنیدن حق برای او سنگین باشد یا نشان دادن عدالت برای او دشوار باشد عمل به حق و عدالت‏ برای او دشوارتر است.

به گفته وی، به علاوه امام(ع) از مردم می‌خواهند که با ایشان صریح و دور از ملاحظه‏ کاری و محافظه‏‌کاری‌های رایج با زمام‏داران و مدیران‏ ستمگر و مستبد سخن گویند و در رفتار و کردار خود تکلف و تصنع‏ نداشته باشند.

حجت‌الاسلام موسوی تأکید کرد: اگر در سازمانی نصیحت و انتقاد با خلوص نیت و خیرخواهی‏ اصل شود، گرمی و نشاط و محبت در آنجا حاکم می‌‏شود و بدون‏ تردید سلامت و صلابت آن سازمان تضمین می‏‌شود.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی مهاباد گفت: حضرت‏ امیرالمؤمنین علی(ع) در عهدنامه مالک اشتر می‌‏فرماید: باید برگزیده‌ترین ایشان نزد تو کسی باشد که سخن تلخ حق به تو بسیار گوید و کم‏تر ترا در گفتار و کردارت که خدا برای دوستانش‏ نمی‌پسندد، بستاید اگر چه سخن تلخ و کم‏تر ستودن خواهش و آرزوی تو، موجب دلتنگی‌ات شود، خود را به پرهیزگاران نزدیک کن و آنان را وادار و بیاموز که بسیار ترا نستایند و از این‌که نادرستی‏ به جا نیاورده‏‌ای ترا شاد نگردانند.