به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سید عزتالله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران امروز، هشتم دیماه، با حضور در پنجمین همایش وقف و رسانه که در تالار وحدت برگزار شد به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: همکاران رسانهای هر کدام یک واقف هستند.
وی با بیان اینکه کار رسانهای ماندگاری دارد، اظهار کرد: اگر یک کار رسانهای اعم از مکتوب، صوتی و یا تصویری اثری ارزشمند باشد ثواب آن تا قیات برای فرد باقی میماند ولی اگر این اثر دارای انحراف باشد نیز مادامی که باقی است برای صاحب اثر گناه به همراه دارد.
ضرغامی آثار رسانهای که با هدف رضای خدا صورت میگیرد را نوعی صدقه جاریه برای فعال رسانهای برشمرد و گفت: کار رسانه ماندگار میماند پس بهتر است کارهای ارزشمند از خود به یادگار گذاریم.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه را نوعی قدرت برشمرد و گفت: فردی که از ابزار رسانه بهرهمند است باید ابتدا خود را تهذیب کند سپس به ارشاد و راهنمایی ارائه اطلاعات به مردم بپردازد.
ضرغامی وقف را دعوت به خوبیها، نیکیها و انسان دوستی معرفی و عنوان کرد: وقف یک عمل ارزشمند عبادی، انسانی، فردی و اجتماعی است که اگر به درستی ابعاد آن شناخته، تبیین و حوزههای جدید برای آن در نظر گرفته شود میتواند در اصلاح جامعه بسیار مثمرثمر باشد.
ابقا بر عمل نیک مشکلتر از خود عمل است
وی در ادامه سخنان خود بر دوری از ریا در انجام کارهای خیر تأکید و با اشاره به سخنی از امام باقر(ع) که میفرمایند: «ابقا بر عمل نیک مشکلتر از خود عمل است» تصریح کرد: به گفته امام باقر(ع) فردی که عمل خیر خود را بازگو کند در اولین مرتبه ثواب کار وی محو میشود و پس از آن در هر بار تکرار برای وی گناه ریا ثبت میشود.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در ادامه افزود: رعایت اخلاص در اعمال و گفتار، امری سخت است و مدعیان آن را بر زمین میزند.
وقف سبب افزایش اعتقاد به معاد میشود
وی وقف را سبب افزایش اعتقاد به معاد دانست و گفت: وقف فقط برای مسلمانان نیست و در میان سایر ملل و ادیان نیز جایگاه دارد اما در تعالیم اسلامی از ارزش و جایگاه ویژهای برخوردار است.
ضرغامی در پایان سخنان خود فعالیتهای صورت گرفته در زمینه وقف در رسانهها را ناچیز ارزیابی کرد و گفت: باید مدلهایی برای تبلیغ وقف ایجاد کنیم. اگر وقف به درستی هدایت شود متمکنان میتوانند به دولت در امور اقتصادی کمک کنند.