صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۸۳۹۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه خواهران زینب کبری(س) ارومیه با اشاره به اتمام مهلت ثبت نام برای ورود به این مدرسه حوزوی گفت: هم‌اکنون مرحله مصاحبه داوطلبان آغاز شده است.

لیدا قلیزاده، مدیر حوزه علمیه خواهران زینب کبری(س) ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه با پایان مهلت ثبت نام نزدیک به 80 نفر برای ادامه تحصیل در این مرکز حوزوی ثبت نام کردند، گفت: افرادی که به لحاظ معدل و شرایط قید شده در مرحله ثبت نام مورد قبول مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور باشد برای گرفتن مصاحبه و تحقیقات محلی به مدرسه اعلام شده و همی انک مرحله مصاحبه داوطلبین در حال برگزاری است.

وی گفت: افراد پس از گذراندن مراحل مصاحبه، تحقیق به صورت مشروط یک ترم در حوزه مشغول تحصیل می‌شوند و در صورت کسب امتیازات لازم به لحاظ علمی و اخلاقی، کد طلبگی دریافت کرده و به صورت رسمی در مدرسه علمیه زینب کبری (س) مشغول فراگیری علوم دینی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: مدرسه علمیه زینب کبری (س) دومین مدرسه علمیه در شهرستان ارومیه است که نخستین ورودی های این مرکز علوم دینی از اول بهمن ماه مشغول تحصیل می‌شوند.

قلیزاده ظرفیت پذیرش حوزه علمیه زینب کبری (س) را در نخستین سال تحصیلی را 35 نفر اعلام کرد که این افراد در سطح 2 و در رشته‌های عمومی ویژه به فراگیری علوم حوزوی مشغول می شوند.

مدیر حوزه علمیه زینب کبری (س) ارومیه افزود: آموزش علوم دینی در این مدرسه علمیه به صورت حضوری بوده و طلاب بعد از گذراندن سه سال تحصیلی، 50 درصد واحدها  می‌تواند به صورت مجازی یا نیمه حضوری ادامه تحصیل دهند.