صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۸۴۵۷
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵
حجت‌الاسلام حسینی:

گروه حوزه‌های علمیه: معاون حوزه علمیه خواهران با بیان این که نمی‎توان به توافق‎نامه‎هایی که بدون ابزارهای قانونی حصول نتیجه باشند دلخوش بود، عنوان کرد: به همین منظور تمام توافقات حوزه و آموزش و پرورش باید به شکل قانون درآید.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی حسینی، معاون آموزش حوزه علمیه خواهران در نشست هماندیشی ستاد همکاریهای حوزه وآموزش و پرورش گفت: همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش پس از انقلاب ابعاد وسیعی یافته است و این فعالیتها به صورت مستمر به اشکال مختلف ساری و جاری بوده است.

وی افزود: وقتی قرار است توافقات حاصله میان این دو نهاد بزرگ علمی و ترویجی و آموزشی و فرهنگی کشور به شکل نظام‎مند و با برنامه انجام شود، باید تمام لوازم اجرایی شدن آن فراهم شود وهیچ زمینه‎ای برای عدم عمل به مصوبات آن وجود نداشته باشد.

معاون حوزه علمیه خواهران یادآور شد: با تجربه‎ای که از توافقات بین بخشی در کشور به دست آمده است باید عنوان کرد که نمی‎توان به توافق‎نامه‎هایی که بدون ابزارهای قانونی حصول نتیجه باشند دلخوش بود؛ به همین منظور تمام توافقات حوزه و آموزش و پرورش باید به شکل قانون در آمده و پس از تصویب در یک چرخه سیستمی قرار بگیرند.

وی گفت: از جمله طرح‎هایی که باید مشکل قانونی آن حل شود، شکل و نحوه حضور روحانیون در مدراس و یا ایجاد مدارس با رویکرد فرهنگی و مذهبی است که باید شکل دقیق کار در آنها مشخص شود تا دچار آسیب‎های بعدی و از بین رفتن تدریجی آنها به دلیل همین عدم پشتوانه قانونی نشویم.

حسینی در پایان بر لزوم توسعه فعالیت‎های علمی و اجرایی بین دو نهاد حوزه وآموزش و پرورش تاکید کرد.