صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۸۷۴۰
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مهد قرآن عسگریه اصفهان با بیش از 30 شعبه و 7 مرکز پیش‌دبستانی در سطح این استان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش قرآن ویژه قرآن‌آموزان در تمامی مقاطع سنی کرده است.


مرضیه مقضی، مدیرمسئول مهد قرآن عسگریه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با فعالیت این مرکز قرآنی، گفت: مهد قرآن عسگریه اصفهان با بیش از 30 شعبه و 7 مرکز پیش‌دبستانی در سطح این استان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش قرآن ویژه قرآن‌آموزان در تمامی مقاطع سنی کرده است، این کلاس‌ها ویژه بانوان و آقایان در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: در این راستا کلاس‌های آموزش تفسیر موضوعی قرآن به‌مدت یک روز در هفته، روخوانی و روانخوانی، تجوید مقدماتی و تکمیلی، حفظ قرآن در سطوح مختلف و صوت و لحن قرآن در این مرکز قرآنی برگزار می‌شود.



مقضی عنوان کرد: از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در این مرکز قرآنی می‌توان به آموزش حفظ قرآن اشاره کرد و تاکنون بیش از 2 هزار نفر در کلاس‌های حفظ قرآن این مرکز قرآنی شرکت کرده‌اند.



وی بیان کرد: این مرکز قرآنی از سال 1371 راه‌اندازی شده است و بررسی مسائل فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.



مدیرمسئول مهد قرآن عسگریه خاطرنشان کرد: در هریک از مراکز پیش‌دبستانی قرآن نیز بین 100 تا 200 قرآن‌آموز حضور دارند که به فراگیری آموزه‌های قرآنی می‌پردازند و قرآن‌آموزان در این مراکز علاوه بر فراگیری آموزه‌های قرآنی برای شرکت در کلاس‌های مقطع دبستان آمادگی لازم را کسب می‌کنند.