به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، روز یکشنبه، 8 دی، کارگاه آموزش نویسندگان دفاع مقدس استان کرمانشاه در سالن شهدای مطلعالفجر ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، با حضور اساتید دانشگاه برگزار شد.
سرهنگ پاسدار محمدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنا کردن نویسندگان دفاع مقدس با جدیدترین فنون نگارش و ویرایشی عنوان کرد و گفت: باید بیش از پیش نویسندگان دفاع مقدس را از لحاظ علمی تقویت کرد.
وی، برپایی این گونه کارگاهها را از نیازهای ضروری دانست و اظهار کرد: تنها در سایه آموزش و انتقال تجربیات نویسندگان میتوان ارزشهای دفاع مقدس را مکتوب کرد.
مسئول کمیته تدوین و تألیف کنگره سرداران، امیران، فرماندهان و 9800 شهید استان کرمانشاه گفت: با همکاری خوب سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان، 40 نفر از نویسندگان دفاع مقدس را شناسایی کردهایم و موضوعات مختلف برای تدوین کتاب در اختیار این عزیزان قرار گرفته است.
وی با اشاره به لزوم توجه به زیرساختها برای ثمربخشی در آینده افزود: با برنامهریزی مناسب برای آموزش نویسندگان و هدایت و راهنمایی آنان به صورت حضوری و غیرحضوری توسط اساتید دانشگاه، انتظار داریم که استان در سالهای آینده، نویسندگان ارزشمندی در حوزه دفاع مقدس در اختیار داشته باشد.
در این کارگاه که با حضور سی نفر از نویسندگان دفاع مقدس برگزار شد، اصول و آئین نگارش، تازگی موضوع، تبیین و ترویج فرهنگ جهاد و ایثار و ارزشهای دفاع مقدس و انسانی، میزان جذابیت مضمون و تأثیرگذاری روی مخاطبان؛ فراز و نشیب خاطرات زمان، مکان و اسامی؛ اعتبار و حسن شهرت راوی، نقل قول مستقیم، ارائه مدرک، نزدیکی روایت به زمان واقعه، روانی اثر، زاویه دید، شخصیتپردازی، فضاسازی و پرداخت جزئیات، وقایع پرهیز از توصیف زائد و مبالغه بیدلیل و سند، مورد بررسی قرار گرفت.
این کارگاه به منظور ایجاد وحدت رویه در مباحث نوشتاری دفاع مقدس در یک روز به کار خود پایان داد.