صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۰۹۷۳
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه «نورالهدی»، چهارم بهمن‌ماه سال جاری در مؤسسه میقات‌القرآن گیلاوند برگزار می‌شود.


حسنیه کیه‌بادرودی، مدیرمسئول مؤسسه میقات‌القرآن گیلاوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این مسابقه قرآنی، گفت: ششمین دوره مسابقه «نورالهدی»، چهارم بهمن‌ماه سال جاری در راستای تدبر و درک هرچه بیشتر آیات قرآن در مؤسسه میقات‌القرآن گیلاوند برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات در تفسیر جزء 18 و همچنین در تفسیر جزء‌های 18، 19 و 20 قرآن با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.



کیه‌بادرودی با بیان این که کلاس‌های آموزش تفسیر قرآن هر هفته روزهای یکشنبه در این مؤسسه قرآنی دایر است، عنوان کرد: بیش از 30 نفر از قرآن‌آموزان این مؤسسه برای شرکت در این دوره از مسابقات قرآن ثبت نام کرده‌اند.



مدیرمسئول مؤسسه میقات‌القرآن گیلاوند خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات به‌صورت تستی و چهارگزینه‌ای و با استفاده از تفسیر نمونه برگزار می‌شود.