حجتالاسلام صفر یوسفزاده، امام جمعه چالدران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در تشریح شاخصههای مدیر جامعه اسلامی حقمحوری، عدالتگستری، دینداری و معنویت، آگاهی و بینش صحیح اسلامی را از مهمترین ویژگیهای مدیر موفق عنوان کرد.
وی افزود: مدیر در جامعه مبتنی بر ارزشهای دینی نباید از مقام خود جهت رسیدن به امیال و آرزوهای شخصی بهره ببرد.
وی با تأکید بر اینکه مدیریت صحیح اساس و محور اصلی توسعه و ترقی هر جامعه و کشوری است، اظهار کرد: امروزه از یک سو جهان هر روز به سمت بیعدالتی اداری پیش میرود و از دیگر سو، مدیریت به فنی پیچیده و تکنیکی تبدیل شده است.
حجتالاسلام یوسفزاده استفاده از فقه پویای اسلامی و بهرهمندی از اصول تشریح شده در کتاب و سنت را راهکار رسیدن به طرح جامع مدیریت سالم و نظاممند اسلامی عنوان کرد و گفت: دین مبین اسلام در هیچ موردی، بدون ارائه طریق نیست.
امام جمعه چالدران با اشاره به اینکه مدیریت خلاق اسلامی جلوه صفات جمال و جلال خداست، افزود: تمامی انبیاء و پیامبرانT نمونه بارز مدیران قرآنی هستند و در این میان، نامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر باید در سرلوحه برنامهریزی مدیران جامعه اسلامی قرار گیرد.
این مقام مسئول مدیریت اسلامی را امری پویا و همهجانبه عنوان و تصریح کرد: مدیر اسلامی نباید مدیریت را وسیله افتخار و نردبان نخوت قرار دهد، زیرا اسلام چنین مدیرانی را مورد سرزنش و انتقاد قرار میدهد.
حجتالاسلام یوسفزاده با تأکید بر مدیریت در جوامع غربی گفت: تمامی برنامهها و قوانین غرب از علم بشری نشئت میگیرد به همین دلیل شیوه مدیریتی حاکم در این جوامع پاسخگو نبوده و نیازمند تجدیدنظر جدی است.
امام جمعه چالدران در پایان اظهار کرد: بسیاری از محققان غرب، به این نتیجه رسیدهاند که الگوهای برتری که اکنون باید در عرصه مدیریت پیاده شود باید از منبعی غیر از علم بشری استخراج شود که این منبع تنها احکام و معارف غنی اسلام است.