صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۱۷۲۰
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷
مسئول دارالقرآن چهارمحال و بختیاری:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با توجه به‌فعالیت برخی از مؤسسات قرآنی استان چهارمحال و بختیاری در حوزه آموزش تفسیر قرآن، این حجم از کلاس‌ها در حد مطلوب و رضایت استان نیست و برای ایده‌آل‌ سازی این حرکت، باید از سوی متولیان مؤسسات قرآنی برنامه‌ریزی هدفمندی صورت گیرد.

مهدی پرتوی، مسئول دارالقرآن استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با حضوراساتید و مربیان قرآن استان چهارمحال و بختیاری گفت: برخی از مؤسسات قرآنی استان همچون مؤسسه الرحمن در حوزه تفسیر قرآن وارد شده و در حال فعالیت هستند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حجم کلاس‌های موجود در حوزه تفسیر قرآن جوابگوی نیاز استان نیست، اظهار کرد: با توجه به فعالیت برخی از مؤسسات قرآنی استان در این حوزه این حجم از کلاس‌ها در حد مطلوب و رضایت استان نیست.
پرتوی بیان کرد: دارالقرآن بیشتر در حوزه آموزش روخوانی و روانخوانی، فصیح‌خوانی، دوره‌های هشتگانه سطوح قرائت و مفاهیم قرآن فعالیت دارد و اگر مفاهیم قرآن به‌عنوان زیرشاخه تفسیر قرآن در نظر گرفته شود، این کلاس‌ها در این حوزه در حال برگزاری است.
کلاس‌های آموزش مفاهیم؛ گامی به‌سوی برگزاری کلاس‌های تفسیر قرآن
وی با بیان اینکه برگزاری کلاس‌های آموزش مفاهیم قرآن گامی است برای ورود به حوزه آموزش تفسیر قرآن، گفت: دارالقرآن چه در این استان و چه در سایر استان‌ها چیزی برای آموزش دوره‌های تفسیر قرآن تعریف نکرده و برگزاری این کلاس‌ها نیازمند تعریف این دوره‌ها از سوی سازمان دارالقرآن الکریم و واگذاری به مؤسسات قرآنی است.
مسئول دارالقرآن الکریم استان چهارمحال و بختیاری افزود: در رابطه با این موضوع ضروری است تا در ابتدا دارالقرآن دوره‌های تربیت مربی تفسیر قرآن را برگزار کرده و در ادامه پس از تربیت نیروه‌های متخصص آموزش تفسیر قرآن این کلا‌س‌های آموزشی را که نیاز مبرم این استان است را به اتحادیه و مؤسسات قرآنی استان واگذار کند.
کمبود دوره‌های آموزش تفسیر قرآن در استان چهارمحال و بختیاری
وی تصریح کرد: در حال حاضر به‌صورت تقریبی می‌توان گفت از بین 30 مؤسسه تنها 5 مؤسسه کلاس‌های آموزش تفسیر قرآن را با مربیانی که دارای مدرک دکتری علوم قرآن و حدیث هستند، برگزار می‌کند.
پرتوی افزود: دستیابی به آمار برگزاری کلاس‌های تفسیر قرآن در تمامی استان‌ها نیازمند پی‌گیری این موضوع و انتقال این ضرورت به دارالقرآن الکریم و درخواست واگذاری سهمیه برگزاری این کلاس‌ها به مؤسسات قرآنی است.
مسئول دارالقرآن استان در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانی که این امر از سوی دارالقرآن مرکز پی‌گیری نشده و چیزی به دارالقرآن‌های استان‌ها ابلاغ نشود، دارالقرآن‌ها نمی‌توانند اقدام جدی در این حوزه انجام دهند.
پرتوی اظهار کرد: پی‌گیری این موضوع از سوی دارالقرآن‌های سایر استان‌ها نیز می‌تواند در به نتیجه رسیدن این امر کمک شایانی کند.
اخبار مرتبط
....................................
نیروی متخصص تفسیر قرآن؛ نیاز مبرم استان چهارمحال و بختیاری