صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۳۲۷۱
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳

گروه بین‌الملل: دادگاه جنائی قاهره محاکمه دیکتاتور مخلوع مصر را به اتهام کشتار تظاهرکنندگان در جریان اعتراضات انقلاب ۲۵ ژانویه از سر می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه مصری الیوم‌ السابع، دادگاه جنایی قاهره امروز(21 دی) در جلسه‌ای غیرعلنی به پرونده‌های حسنی مبارک، دیکتاتور مخلوع مصر و فرزندانش علاء و جمال مبارک، حبیب‌ العادلی، وزیر کشور سابق و 6 تن از معاونین بلند‌پایه‌اش، و نیز حسین سالم، بازرگان مشهور مصری به اتهام کشتار تظاهرکنندگان در خلال انقلاب 25 ژانویه رسیدگی می‌کند.
این دادگاه که به‌طور غیرعلنی در آکادمی پلیس قاهره برگزار خواهد شد، قرار است، به شهادت محمد فرید التهامی، رئیس دستگاه اطلاعات عمومی پیشین مصر، ابراهیم عیسی، روزنامه‌نگار مصری و امین فهیم، یکی از نیروهای گارد ریاست‌جمهوری گوش فرا دهد.
دادگاه جنایی قاهره پیش از این محاکمه مجدد مبارک و یارانش در تاریخ 15 دسامبر 2013(24 آذر) را به جلسه 11 و 12 و 13 ژانویه جاری (21 و 22 و 23 دی) موکول کرد.
این دادگاه در دو جلسه اخیر خود به شهادت ارتشبد محمدحسین طنطاوی، رئیس شورای عالی نظامی وقت و سرلشکر سامی عنان، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش مصر، گوش فرا داده بود.
لازم به ذکر است، مبارک پیش از این از تمام اتهامات وارده خود تبرئه و حکم آزادی‌اش نیز صادر شده بود، اما بنا به حکم دادگاه نظامی به اقامت اجباری محکوم شد.