صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۷۷۹۷
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کارگاه آموزش فن بیان و سخنوری همراه با آموزش حفظ قرآن در مؤسسه فدک نورالزهرا(س) تهران برگزار می‌شود.


عذرا روشندل، مدیرمسئول مؤسسه فدک نورالزهرا(س) تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این کارگاه‌های آموزشی، گفت: کارگاه آموزش فن بیان و سخنوری همراه با آموزش حفظ قرآن، هر هفته روزهای پنجشنبه در مؤسسه فدک نورالزهرا(س) تهران برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این کارگاه‌های آموزشی از اول دی‌ماه ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی و راهنمایی آغاز شده است و به‌مدت سه ماه ادامه دارد.



روشندل عنوان کرد: بیش از 17 نفر در این کارگاه‌های آموزشی حضور دارند و در این دوره علاوه بر پرورش صدا و بیان شرکت‌کنندگان، قرآن‌آموزان با شیوه‌های حفظ قرآن به‌صورت فصیح و آهنگین آشنا می‌شوند.



وی بیان کرد: همچنین شیوه‌های درست اندیشیدن، توسعه افکار و بیان اعتقادات از جمله مواردی است که در این دوره به قرآن‌آموزان آموزش داده می‌شود.



مدیرمسئول مؤسسه فدک نورالزهرا(س) تهران خاطرنشان کرد: کلاس‌های عقیدتی، احکام، آیین همسرداری و بحث‌های تربیتی نیز از دیگر کلاس‌های فوق برنامه این مؤسسه قرآنی است که هر هفته روزهای شنبه برگزار می‌شود.