حجتالاسلام محمدباقر حسنزاده، مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: مدیری که منشأ فساد اخلاقی بوده و ارتباط و ایمان به خداوند متعال نداشته باشد، بهطور حتم جامعه را به سمت و سوی فساد میکشاند در حالی که اگر مدیری به شیوه اسلامی زندگی کند، جامعه را اصلاح کرده و موجب رشد و پیشرفت آن میشود.
وی اظهار کرد: مدیر اسلامی جامعه را به سمت اسلام و مدیر غیر اسلامی جامعه را به سمت کفر سوق میدهد چون مدیر اسلامی ارتباط و اتصالی به پروردگار ندارد و چنین شخصی حتی اگر به مردم محبت کند، به خاطر ابقا در ریاست است.
حجتالاسلام حسنزاده ابراز کرد: مدیر غیر الهی با صبر و شکیبایی با مردم برخورد نمیکند؛ چراکه صبر ویژگی افراد نیکوکار و پرهیزکار است.
وی ادامه داد: مدیر غیر الهی به ارباب رجوع خود به دیده رعیت و تحقیر مینگرد در حالی که مدیر اسلامی به مردم به دیده عزت و تکریم مینگرد و در همین راستا مدیر اسلامی صندلی ریاست را وسیلهای برای خدمترسانی اما مدیر غیراسلامی آن را بهعنوان طعمه و قدرت میبیند.
مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب اظهار کرد: متأسفانه برخی مدیران اسلامی به واقع شیفته و تشنه قدرت هستند البته مدیران لایقی نیز در کشور وجود دارند اما کمتر دیده میشوند.
حجتالاسلام حسنزاده تصریح کرد: از زمان خلقت، انبیاء و اولیای الهی بهعنوان مدیران موفق اسلامی مطرح بودهاند و در همین راستا مراجع عظام تقلید، دکتر حسابی، شهیدان بهشتی، رجائی و چمران و نیز امام خمینی(ره) از مصادیق بارز مدیر اسلامی بودند؛ چراکه که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با مدیریت اسلامی خویش نام ایران را در سراسر عالم طنینانداز کرد.
مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب تأکید کرد: بهطور حتم مدیرانی که اوایل انقلاب اسلامی فعالیت کرده و به شهادت رسیدهاند از مصادیق اکمل مدیران موفق اسلامی بودند.