صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۹۳۴۱
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸
علی مرادخانی:

گروه هنر: علی مرادخانی در پیام خود به مناسبت آغاز به کار سی و دومین جشنواره تئاتر فجر با اشاره به مسئولیت خطیر و سنگین تئاتر در مهارت افزایی مردم به منظور مواجهه با رویدادهای اجتماعی آورده است: تئاتر، تحلیل، عقلانیت و منطق را برای مخاطبش به ارمغان می‌آورد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سی و دومین جشنواره بین‌المللی «تئاتر فجر»، در پیام علی مرادخانی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ابن جشنواره آمده است:



استقرار دولت تدبیر و امید در سایه مردم‌سالاری دینی که ارمغان سترگ انقلاب اسلامی است، مبین نقش تأثیرگذار و سرنوشت‌ساز آگاهی عمومی است؛ اذهان روشن، تحلیل‌گر و آینده‌نگر جامعه، گذر از گردنه‌های خطیر تاریخی و اجتماعی را  با کم‌ترین هزینه به ظهور می‌رساند و توجه به هنر، به عنوان مولد، محرک اندیشه و مهم‌ترین رکن آگاهی‌بخشی جامعه، همواره در مرکز توجه دولتی خواهد بود که به فرهنگی بودن خود مفتخر باشد.



در این میان تئاتر به عنوان یکی از هنرهای پرمخاطب‌ و تاثیرگذار، مسئولیتی سنگین بر دوش دارد، چراکه می‌تواند  تماشاگر را در مواجه با  رویدادهای اجتماعی و حتی زندگی فردی‌اش او را صاحب تحلیل و خوانشی عقلانی و منطقی از پیرامونش کند، تا در مواجهه هر روزه با رویدادها به آگاهی بیش‌تری مجهز باشد.



لازمه این امر نزدیکی بیش‌تر فرهنگ نخبه‌گرا و فرهنگ مردمی است که بی‌شک هنرمندان این عرصه بر لزوم تعامل و نزدیکی نخبگان و عامه مردم آگاهی داشته و توجه ویژه‌ای نیز دارند و مخاطبان آثار هنری گروهی سیال و در حال حرکت و در دوره‌های زمانی مختلف تربیت ‌شده و شکل می‌گیرند.



البته  این رفتار تئاتر به سوی مردمی‌تر شدن حرکت می‌کند و دستیابی همگان به فرهنگ را تضمین و ایجاد فرهیختگی می‌کند و بر این اساس توجه به سلیقه تماشاگر دانای تئاتر، که در پی سرگرمی گذرا نیست، در یک رابطه دوسویه پویا به رشد کیفی هنر تئاتر نیز کمک می‌کند.



بی‌تردید مدیران فرهنگی نیز در کنار هنرمندان و پا به پای آنان در راه اعتلای فرهنگ و هنر ایران‌زمین گام برمی‌دارند و با تمام توان و بضاعت خود، راه را برای فعالیت اندیشمندان و اصحاب فرهنگ و هنر هموارتر می‌کنند و سی‌ و ‌دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به عنوان گامی در  این همراهی، جایگاه مناسبی برای آغاز روند تعامل دولت با هنرمندان ارجمند عرصه تئاتر است.



با این امید، امروز به آغاز این رویداد ارجمند می‌نشینیم و لازم می‌دانم سپاس خویش را از کلیه دست اندرکاران و همکاران گرامی، که در پدید آمدن این جشنواره نقش داشتند، تقدیم حضورشان دارم و همچنین از مدیریت محترم سازمان منطقه آزاد نیز و همکاران گرامی‌شان که انجام حرکت آغازین را درک کردند، تشکر و قدردانی نمایم  و موفقیت همه این عزیزان را در تداوم همکاری با این گونه حرکت های مهم هنری از خداوند بزرگ خواستارم.