صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۹۹۰۲
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶

گروه فضای مجازی: پایگاه اینترنتی «همه با هم»، جشنواره وبلاگ‌نویسی «وحدت روی میز است» را به مناسبت هفته وحدت برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی  قرآن(ایکنا)، اولین جشنواره وبلاگ‌نویسی با عنوان «وحدت روی میز است»، به‌همت پایگاه اینترنتی همه با هم، به‌مناسبت هفته وحدت برگزار می‌شود؛ ‌شرکت در این جشنواره برای تمام وبلاگ‌نویسان و فعالان فضای مجازی آزاد است.

ازجمله موضوعات این مسابقه می‌توان به وحدت در قرآن، وحدت از منظر مقام معظم رهبری، پیشگام وحدت اسلامی و معرفی دشمنان وحدت در ایران وکشورهای مسلمان اشاره کرد.

نقش وحدت در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، نقش وحدت در ارتباط کشورهای مسلمان و غیر مسلمان و مفهوم وحدت از نظر علمای اسلام (شیعه و سنی) از دیگر موضوعات این جشنواره است.

 درج مقاله‌، دل نوشته، کلیپ، پوستر تولیدی با موضوع وحدت دروبلاگ از امتیاز خاصی برخوردار است؛ به تعداد ۱۰ نفر از وبلاگ‌نویسان برتر و فعال در این زمینه جوایزی ‌اهدا می‌شود.

طبق اعلام دبیرخانه جشنواره علاقه‌مندان تا ۳۰ دی ماه فرصت دارند تا در این مسابقه شرکت کنند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و شرکت در این مسابقه می‌توانید به سایت همه با هم به نشانی www.baham91.ir مراجعه کنید.