صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۰۰۸۸
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۶
حبیب‌الله عزیزی تأکید کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل مؤسسه آیات هدایت قم با بیان اینکه مؤسسات به تشکیل کارگروه‌های علمی بپردازند، گفت: این مراکز با در اختیار داشتن مربیان کار آمد، می‌توانند نشست‌های تخصصی در زمینه طراحی روش‌های نوین برگزار کنند تا در جهت آن، آموزش نهج‌البلاغه اشاعه یابد.


حبیب‌الله عزیزی، مدیرعامل مؤسسه آیات هدایت قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه بسط و گسترش فرهنگ نهج‌البلاغه مستلزم توجه عموم مردم قرآن‌دوست و اجرایی شدن آن در مؤسسات قرآنی ـ مردمی است، گفت: به‌طورکلی جامعه کنونی با مردمان شیعی در رهروان اهل بیت(ع) در زمینه نهج‌البلاغه مواجه است؛ در این راستا می‌توان به حضور گسترده مردم در عزاداری‌های امام حسین(ع) اشاره کرد.



قرآن و اهل بیت(ع)؛ دو میراث گران‌بهای پیامبر(ص) در میان مسلمانان



وی با تأکید بر ضرورت شناسایی شیوه‌های آموزش قرآن و اهل بیت(ع) مطرح کرد: یک استاد قرآن به هنگام تدریس رشته‌های عمومی و تخصصی باید نسبت به وصایایی پیامبر(ص) آگاه باشد؛ رسول اکرم(ص) در رابطه با قرآن و اهل بیت(ع) می‌فرمایند: «من در میان شما دو چیز گران‌بها به یادگار می‌گذارم کتاب خدا و اهل بیت(ع) و تا زمانی که به این دو تمسک بجویید گمراه نخواهید شد».



این حافظ کل قرآن با بیان لزوم تدریس کاربردی فنون قرآن و معارف اهل بیت(ع) تأکید کرد: لازم است تا مباحث مربوط به روایات اهل بیت(ع) او هم چنین قرآن‌کریم به‌صورت سازنده و کاربردی بیان شود تا همگان نسبت به علوم نهج‌البلاغه، صیحفه سجادیه، خطبه فدکیه و ... آشنا باشند.



ارائه روش‌های پویا جهت آموزش نهج‌البلاغه در مؤسسات قرآنی



عزیزی در رابطه با نحوه آموزش نهج‌البلاغه در قالب روش‌های پویا و کار آمد توسط مؤسسات قرآنی عنوان کرد: در حقیقت، قرآن کریم همانند اسکلت‌بندی ساختمان است و معارف اهل‌بیت(ع) ریزه کاری‌های ساختمان نام برده می‌شود؛ ناگفته نماند برای آموزش نهج‌البلاغه باید فهم عمیق آن میان آحاد مردم ترویج دهیم.



وی به تشکیل کارگروه‌های علمی برای جریان‌سازی و طراحی برنامه‌های آموزشی در حوزه نهج‌البلاغه اشاره و تصریح کرد: برای اجرای این حرکت عظیم لازم است تا کارگروه‌های فکری جهت تعیین برنامه‌های توسعه‌ساز در حیطه نهج‌البلاغه تشکیل شود.



تربیت مربیان متخصص در حوزه نهج‌البلاغه توسط مؤسسات



مدیرعامل مؤسسه آیات هدایت قم با بیان اعمال دوره‌های تربیت مربی نهج‌البلاغه توسط مؤسسات تصریح کرد: طبیعی است که برای آموزش فنون و معارف اهل بیت(ع) به ویژه نهج‌البلاغه نیازمند مربیان متخصص هستیم، بنابراین توسعه این فرهنگ مستلزم دوره‌های تربیت مربی نهج‌البلاغه خواهند بود.



این استاد قرآن به طراحی روش‌های نوین در عرصه آموزش نهج‌البلاغه توسط مربیان اشاره کرد و افزود: مؤسسات قرآنی با در اختیار داشتن مربیان کار آمد، می‌توانند نشست‌های تخصصی در زمینه طراحی روش‌های نوین برگزار کنند تا در جهت آن، نهج‌البلاغه اشاعه یابد.



وی در پایان خاطرنشان کرد: قرآن ابتدا پیامبر(ص) و سپس اهل بیت(ع) را نخستین و برترین معلم، مبین آیات خویش معرفی کرده است؛ قرآن و اهل بیت(ع) در کنار یکدیگر یک بسته منسجم و آمیخته به هم هستند که می‌توانند با توجه به رویکرد جامعه به جذب و شناسایی مستعدان قرآنی دینی بپردازند.



اخبار مرتبط



.............................



اعمال دوره‌های مدیریتی ویژه مدیران مؤسسات جهت آشنایی با نهج‌البلاغه



ضرورت اعمال طرح آموزش نهج‌البلاغه در مراکز آموزشی کشور



ساماندهی حوزه فرادستگاهی مؤسسات قرآنی جهت اشاعه فرهنگ نهج‌البلاغه



ورود بدون کنکور حافظان نهج‌البلاغه به دانشگاه‌های علوم قرآن و حدیث