صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۰۵۲۶
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲
حسن بشیر:

گروه فضای مجازی: دبیر کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی ایران گفت: ما هنوز با تجربه تکنولوژی غربی به عنوان یک تکنولوژی ایرانی روبرو نیستیم، بلکه باید باید به دنبال الگوی ایرانی برای فضای مجازی باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسن بشیر، دبیر کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی ایران، با اشاره به ظرفیت‌های فضای مجازی اظهار کرد: در بحث کیفیت، افزایش فکر، تحلیل و انتخاب نیاز به مدیریت داریم تا بتوانیم ظرفیت‌ها را بر اساس فرهنگ ایرانی به فکر تبدیل کنیم.

وی افزود: فضای مجازی مهم‌تر از فضای رسانه‌ای است؛ ما باید بتوانیم از فضای مجازی استفاده کنیم تا حضور خود را به عنوان یک حضور توحیدی، ایرانی و متخلق به اخلاق در دنیا معرفی کنیم. نباید پیشرفت ما محصور در توسعه کمی، وبلاگ و یا چند سایت باشد، بلکه باید در کنار بحث کمی بحث کیفیت را مدنظر قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه فضای مجازی نباید بحث انسان و انسانیت را فراموش کنیم، افزود: ما در فضای واقعی باید بدانیم چه مقدار در فضای مجازی پیش رفته‌ایم و یک حوزه جدید انسانی، واقعی و مجازی را تعریف کنیم. در بحث همگرایی بازاریابی و رویکردهای تعاملی درون و بیرون سازمان باید سواد تکنولوژی، رسانه‌ای، روابط عمومی و فضای مجازی را بالا ببریم.
بشیر اظهار کرد: ما در ایران هنوز با پیوندهای ارتباطی سنتی خود زندگی می‌کنیم. سنتی بودن به معنای عقب افتادن نیست، بلکه ارتباط به معنای اخلاقی و ارتباط رو در رو با افراد مختلف است. به خاطر داشته باشید که نباید اخلاق انسانی را فدای روابط اینترنتی کنیم.