به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حسن بشیر، دبیر کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی ایران، با اشاره به ظرفیتهای فضای مجازی اظهار کرد: در بحث کیفیت، افزایش فکر، تحلیل و انتخاب نیاز به مدیریت داریم تا بتوانیم ظرفیتها را بر اساس فرهنگ ایرانی به فکر تبدیل کنیم.
وی افزود: فضای مجازی مهمتر از فضای رسانهای است؛ ما باید بتوانیم از فضای مجازی استفاده کنیم تا حضور خود را به عنوان یک حضور توحیدی، ایرانی و متخلق به اخلاق در دنیا معرفی کنیم. نباید پیشرفت ما محصور در توسعه کمی، وبلاگ و یا چند سایت باشد، بلکه باید در کنار بحث کمی بحث کیفیت را مدنظر قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه فضای مجازی نباید بحث انسان و انسانیت را فراموش کنیم، افزود: ما در فضای واقعی باید بدانیم چه مقدار در فضای مجازی پیش رفتهایم و یک حوزه جدید انسانی، واقعی و مجازی را تعریف کنیم. در بحث همگرایی بازاریابی و رویکردهای تعاملی درون و بیرون سازمان باید سواد تکنولوژی، رسانهای، روابط عمومی و فضای مجازی را بالا ببریم.
بشیر اظهار کرد: ما در ایران هنوز با پیوندهای ارتباطی سنتی خود زندگی میکنیم. سنتی بودن به معنای عقب افتادن نیست، بلکه ارتباط به معنای اخلاقی و ارتباط رو در رو با افراد مختلف است. به خاطر داشته باشید که نباید اخلاق انسانی را فدای روابط اینترنتی کنیم.