صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۰۵۹۵
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷
توسط پژوهشکده ادیان و مذاهب؛

گروه اندیشه: شماره‌های پنجاه و ششم و پنجاه و هفتم فصلنامه علمی- تخصصی هفت آسمان منتشر شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) شماره‌های پنجاه و ششم و پنجاه و هفتم فصلنامه علمی- تخصصی هفت آسمان به همت پژوهشکده ادیان و مذاهب منتشر شد. نخستین مطلب در این دو شماره هفت آسمان مصاحبه‌ای با حسین محمدزاده صدیق در موضوع «ادیان ترکان باستان» است که داوود بهلولی آن را انجام داده است. «شخصیت وجودی زن از منظر قرآن و عهدین» دیگر مقاله‌ای است که سید رضی قادری آن را به نگارش درآورده و در این نشریه به چاپ رسانده است.



ترجمه سیدسعیدرضا منتظری از مقاله‌ای با عنوان «مبانی حقوق بشر در آیین هندو» از آرویند شارما، «تاملاتی در باب جامعه‌شناسی دین امروز» باقر طالبی دارابی از پیتر ال برگر و هم‌چنین «خدا در اندیشه هگل» را علی فتحی از جی‌ای لیتون ترجمه و در این شماره‌ها از این نشریه به چاپ رسیده است.



زهرا اسحاقی و فضیله الشامی نویسندگان مقاله بعدی هستند که «بانو اروی فرمان روای اسماعیلی مذهب یمن» نام دارد، مقاله «بافت اسلامی فلسفه یهود»  ترجمه علی قناعتیان جهرمی از سارا استراومسا ترجمه و در این هفت آسمان چاپ کرده است. کبری گودرزوند و فاطمه وکیلی نویسندگان مقاله‌ای دیگر در این دو شماره هفت آسمان هستند که «بررسی رویکرد اخلاقی کتاب ارمیا و اناجیل همدید» نام دارد.



حقیقت شمس تبریزی از ویلیام چیتک عنوان مقاله دیگری است که معصومه نقدبیشی آن را به هفت آسمان آورده است.



امیرعباس صالحی در مقاله بعدی به نام «عرفان، واسطه بودگی و آگاهی» ترجمه‌ای از آثار جیمز رابرتسون پرایس انجام داده است.



«تجربه عرفانی با تاکید بر اندیشه‌های ویتگنشتاین و مکتب ذن بودیسم» مقاله دیگری است که محمدحسین محمدپور از چارلز اچ کاکس و جین دبلیو کاکس ترجمه و در این نشریه علمی تخصصی آورده است. اما آخرین مقاله این دو شماره هفت آسمان به نعیمه‌پور محمدی اختصاص یافته است. پورمحمدی در این نوشته کتابشناسی‌ای را از سورن کرکگور ارائه کرده است.