صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۱۶۴۹
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸
تسلیمی خبر داد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کانون قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج حبیب‌‌ بن‌ مظاهر از تشکیل شورای اجرایی قرآن وعترت به همت این ناحیه و با همکاری برخی نهادهای فرهنگی در سطح منطقه‌ خبر داد.


حسن تسلیمی، مسئول کانون قرآن و عترت ناحیه مقاوما بسیج حبیب‌ بن‌ مظاهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت‌های قرآنی این ناحیه در دهه مبارکه فجر، گفت: در ایام‌الله دهه مبارکه فجر با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه و آستانه مقدسه امامزاده حسن(ع) اقدام به برگزاری محفل انس با قرآن کریم خواهیم کرد.



وی با بیان اینکه این محفل نورانی در روز 18 بهمن‌ماه و با حضور قاریان و حافظان استانی و کشوری برگزار می‌شود، افزود: این محفل نورانی در صحن مقدس امامزاده حسن(ع) بعد از نماز مغرب و عشاء و با حضور عموم مردم برگزار خواهد شد.



مسئول کانون قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج حبیب‌ بن‌ مظاهر تصریح کرد: علاوه بر این طرح ارزیابی سطح قرآنی بسیجیان نیز در این ناحیه مقاومت به اجرا درآمد که در آن اطلاعات مربوط به فعالان قرآنی منطقه را جمع‌آوری کرده‌ایم، البته با توجه به تغییر و تحولاتی که در کانون قرآن و عترت این ناجیه به وجود آمد، هنوز در مورد این طرح جمع‌بندی نهایی صورت نگرفته است.



تسلیمی در ادامه از راه‌اندازی شورای اجرایی قرآن و عترت ناحیه مقاومت بسیج حبیب‌ بن‌ مظاهر خبر داد و گفت: با همکاری نهادهای مختلف محدوده‌ای که این ناحیه در آن واقع شده، این شورا راه‌اندازی شده است و اولین جلسه این شورا در هفته جاری برگزار شد و قرار شد این جلسات تا پایان سال نیز ادامه داشته باشد.



وی در پایان خاطرنشان کرد: این شورا به منظور جلوگیری از موازی‌کاری و نیز هم‌افزایی بیشتر با نهادهایی که در سطح منطقه اقدام به برگزاری فعالیت‌های قرآنی می‌کنند، تشکیل شده است و امیدواریم با برگزاری جلسات آن از برخی موازی‌کاری‌ها در انجام برنامه‌های قرآنی جلوگیری شود.