صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۲۰۹۲
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
طیبی خبر داد:

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی اعلام کرد: با همکاری جهاد دانشگاهی برای طرح‌های عمرانی بزرگ کشور سندی در شورای راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور تنظیم شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی طی گفت‌و‌گویی در حاشیه جلسه 43 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی، پیرامون برنامه‌های این نهاد در راستای اجرایی شدن نقشه جامع علمی گفت: سندی با همکاری جهاد دانشگاهی برای طرح‌های عمرانی بزرگ کشور در شورای راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور تنظیم شده است.



خریداری دانش تکراری!



وی ادامه داد: یکی از بحث‌های مهمی که در این سند مد نظر قرار گرفته، طرح‌های عمرانی بزرگ کشور است که برای اجرای این طرح‌ها هربار دانش تکراری خریداری می‌شود.



رئیس جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: بحث دیگری که در این سند اشاره شده است راه‌اندازی مراکز  RTI است.



وی در خصوص این مراکز، اظهار کرد: به این مراکز ماموریت ملی در زمینه تولید فناوری به ‌صورت خاص واگذار می‌شود که سازمان‌ها بتوانند خارج از قوانین دست و پاگیر دولتی سریع‌تر نیازهای کشور را برطرف سازند و باعث احساس غرور ملی در کشور شوند.



طیبی افزود: برای اجرای نقشه جامع علمی کشور و توسعه فناوری باید سازمان‌هایی تعبیه شود که میزان رشد و توسعه پیشرفت فناوری کشور را با شاخص‌هایی که تدوین شده در یک حوزه اندازه‌گیری کنند.



رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی باید یکی از سازمان‌هایی باشد که این ماموریت را به ‌عنوان یکی از نهادهای غیردولتی انجام دهد و نتیجه کار را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادهای مرتبط برای اصلاح مسیر توسعه کشور ارائه کند.



تولید فناوری داریم ولی مشتری برای این فناوری‌ها نداریم



وی ادامه داد: ما تولید فناوری داریم ولی مشتری برای این فناوری‌ها نداریم به همین منظور در سند مذکور قوانینی تنظیم شده که حقوق و عوارض گمرکی را افزایش دهیم که به راحتی نتوان این فناوری‌ها را از خارج خریداری کرد.



طیبی در پایان گفت: اگر نهادهای مرتبط به محققین و سازنده‌های ما تضمین دهند که در صورت تولید یک فناوری با استانداردهای تائید شده طی دو تا سه سال این محصول را خریداری می‌کنند موجب خواهد شد که محققان ما برای تولید فناوری تشویق شوند.