صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۲۲۸۵
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نشست دو نفر از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، روز دوشنبه 30 دی‌ماه با فعالان قرآنی دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، فاطمه آلیا و زهره طیب‌زاده، نمایندگان مجلس شورای اسلامی تهران، دوشنبه 30 دی‌ماه ساعت 15 در جمع مربیان و کارکنان دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در محل سالن همایش این مؤسسه حضور یافتند.



در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام صفری‌تبار، مسئول دارالقرآن شهرداری اسلامشهر به شرکت‌کنندگان حاضر در این نشست، خیر مقدم گفت، سپس فاطمه آلیا، نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی، دقایقی به سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: انقلاب ما، انقلاب اسلامی، بر پایه اسلام است، قانون اساسی ما  نیز برگرفته از قرآن و عترت است، مصوباتی که ما درمجلس شورای اسلامی داریم علی‌رغم اینکه نمایندگان از طیف‌های مختلف هستند، اگرمغایر با قرآن و دین ما باشد، تصویب نمی‌شود و اصلاً مشروعیت ندارد.



وی در ادامه افزود: نسخه‌های زندگی ما در قرآن است، اینکه مسلمین باید عزتمند باشند، نسخه قرآنی است، عزت یعنی اینکه از کفار، یهود و نصارا شریک نگیرید و اصلاً به آنها اعتماد نکنید، از دیدگاه قرآن، مسلمانان حق ندارند عزتشان را معامله کنند، چون اگر عزتشان را از دست بدهند، دیگر چیزی نخواهند داشت.



آلیا در ادامه بیانات خود خطاب به مربیان قرآن گفت: روح قرآن همان امام حسین(ع) است که نهضت عاشورا را به راه انداخت و فرمود مرگ با عزت بهتر از زندگی با خفت است، امام خمینی(ره) نیز با تأسی از نهضت عاشورا بود که فرمود، ما را از گرسنگی نترسانید، ما ملت روزه‌ایم، ما را از کشتن نترسانید ما ملت شهادتیم، این‌ها چیزهایی است که شما مربیان به جامعه یاد می‌دهید، اگر فرزند من معنای ایاک نعبد و ایاک نستین را به درستی آموخت، می‌فهمد که ما فقط در مقابل خدا بنده‌ایم، در مقابل دیگران آزادیم، اگر این را همراه آیات قرآن توانستیم انتقال دهیم، مأموریت قرآنیمان را به خوبی انجام داده‌ایم.



وی در پایان مربیان را به ترویج صحیح فرهنگ قرآنی فراخواند و خاطرنشان کرد: حال که خداوند این توفیق را نصیب کرده که سهمی در ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشید، در جایگاه معلم قرآنی باید دقت کنید که الان جامعه از کجا ضربه می‌خورد؟ الان شما باید ببینید قرآن را چطور باید آموزش دهید که مشکلات جامعه کاهش پیدا کند، شما می‌توانید مسائل روزجامعه را به‌عنوان مصادیق مطرح کنید.



خبرنگار: معصومه فتح‌الهی