صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۵۸۴۰
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۶
حجت‌الاسلام جعفرزاده:

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه‌های ماکو گفت: یکی از معیارهای قرآنی مورد تأکید برای توفیق مدیران در جامعه دینی حفیظ و علیم بودن فرد است.


حجت‌الاسلام سیامک جعفرزاده، مدرس حوزه و دانشگاه‌های ماکو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی در تشریح شاخصه‌های مدیر موفق از منظر اسلام  گفت:  یکی از معیارهای قرانی برای موفقیت مدیران در پست‌های اجرایی خود حفیظ و علیم بودن بر مسائل و موضوعات است.



وی  ادامه داد: اگر مدیر نسبت به مسائل و موضوعات جاری در بطن سازمان و جامعه خود آگاهی و دانش کافی داشته باشد به تبع آن می‌تواند تصمیمات سازنده‌تر و بهتری برای پیشبرد اهداف اتخاذ کند.



وی همچنین آگاهی و اشراف به قوانین سازمانی و برون‌سازمانی را یکی دیگر از شاخص‌های مدیر اصلح دانست و اضافه کرد: یک مدیر موفق الهی باید از آگاهی و دانش خود جهت احقاق حق و اجرای هر چه بهتر اهداف بهره ببرد.



مدیر الهی نسبت به اموال مردم و دولت امین باشد



این مدرس دانشگاه‌ عنوان کرد: مدیر الهی باید نسبت به اموال مردم و دولت امین و امانت‌دار باشد و به آن‌ها به‌عنوان یک امانت الهی بنگرد که در غیر این صورت در نگهداری اموال دولت و مردم که بیت‌المال است، کوتاهی خواهد کرد.



حجت‌الاسلام جعفرزاده در ادامه همچنین برقراری عدل و قسط را یکی دیگر از ویژگی‌های مدیر موفق در اسلام دانست و افزود: روایات دینی و اسلامی ما همیشه بر اقامه عدل و اجرای آن در جامعه از سوی مسئولان و حاکمان تأکید  دارند.



مدرس حوزه علمیه ماکو خاطرنشان کرد: یک مودیر موفق الهی باید عدالت‌محور باشد و در اجرای پست مدیریتی خود که امانت الهی در دست فرد است، همواره بر حسب عدالت قضاوت کند.