صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۶۲۷۲
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹
میرسالاری‌نیا:

خبرنگاران افتخاری/ساسان حق‌شناس: مسئول سازمان دانش‌آموزی شهرستان اسلامشهر گفت: در شوراهای دانش‌آموزی با سپردن مسئولیت به دانش‌آموزان اعتماد و خودباوری را در آنها تقویت خواهیم کرد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سید ابراهیم میرسالاری‌نیا، مسئول سازمان دانش‌آموزی شهرستان اسلامشهر در جریان برگزاری انتخابات هیئت رئیسه شوراهای دانش‌آموزی در سالن نصر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر گفت: در عصر کنونی که دوران ارتباطات است، دانش‌آموزان با پذیرفتن مسئولیت در شوراهای دانش‌آموزی و ارتباط با مسئولان واحدهای آموزشی و دانش‌آموزان به تقویت حس خودباوری در خود نیز خواهند پرداخت.



وی در بخش دیگری از سخنان خود به دانش‌آموزان توصیه کرد: حال که دیگر دانش‌آموزان شما را منتخب خود دانستند، سعی کنید با توکل به خداوند متعال، به‌عنوان یک بازوی قوی در سطح واحدهای آموزشی و در سطح بالاتر همراه با مسئولان آموزش و پرورش بوده و در صورت راهیابی به مجلس دانش‌آموزی انعکاس‌دهنده موضوعات مورد علاقه و کاربردی دانش‌آموزان و آموزش و پرورش در سطح کلان نیز باشید.



میرسالاری‌نیا، در ادامه ضمن تقدیر از تمامی کسانی که به نقش دانش‌آموزان در شوراهای دانش‌آموزی اهمیت می‌دهند، خواستار توجه بیشتر مسئولان منطقه‌ای، استانی و واحدهای آموزشی به تشکل‌های دانش‌آموزی از جمله مجامع دانش‌آموزی، شوراهای دانش‌آموزی و تشکل پیشتازان و فرزانگان شد که با حضور خود در اینگونه برنامه‌های دانش‌آموزی، دانش‌آموزان را در ادامه راه فعالیت‌های خود یاری کند.



یادآور می‌شود، در جریان برگزاری انتخابات هیئت رئیسه و مجلس دانش‌آموزی شهرستان اسلامشهر، دانش‌آموزان نظرات و دیدگاه‌های خود را در زمینه موارد گوناگون بیان کردند که در صورت راهیابی به مجلس دانش‌آموزی در سطح کلان مطرح کنند، که از این میان می‌توان به توجه بیشتر به مسائل تربیتی در واحدهای آموزشی، اهمیت بیشتر به امر برگزاری نماز جماعت، رعایت بیشتر حجاب اسلامی، دعوت از اساتید حوزه و دانشگاه در جهت تبیین مسائل دینی و اجتماعی، توجه بیشتر به هنر در جهت تشریح مفاهیم مدهبی و علمی، کمک به کشف استعدادهای دانش‌آموزی اشاره کرد.