صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۶۹۹۰
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

گروه بین‌الملل: دادگاه ایالت «آلاباما» در آمریکا درخواست گروه‌های اسلام‌ستیز برای حذف مطالب مربوط به اسلام از کتاب‌های درسی را رد کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «oumma»، دادگاه ایالت «آلاباما» در آمریکا، شکایت گروه‌های اسلام‌ستیز علیه «شورای عالی آموزشی» این ایالت مبنی بر "گنجاندن مطالب حامی اسلام‌گرایی و تهدید برای دین مسیحیت" را به‌طور کامل رد کرد و اجازه حذف این مطالب را نداد.



گروه‌های اسلام‌ستیز آمریکایی با تنظیم شکایتی علیه شورای عالی آموزشی ایالت آلاباما عنوان کرده بودند که در یازده کتاب درسی این ایالت مطالبی درباره اسلام وجود دارد که باعث جذب کودکان و نوجوانان به افراط‌گرایی و نیز خروج آنان از دین مسیحیت می‌شوند.



با این حال، «لاری هوک»، از اعضای گروه‌ اسلام‌ستیز «حرکت برای آمریکا» با ارسال نامه‌ای به مدیران مدارس ایالت آلاباما از آنان خواست تا از ارائه کتاب‌های حاوی مطالب اسلامی که به گفته وی "جهاد علیه تمدن آمریکا" را رواج می‌دهند، خودداری کنند.



چندی پیش، یک دادگاه فدرال در میشیگان آمریکا نیز در پرونده‌ای مربوط به «آزادی بیان و اندیشه» به نفع شورای اسلامی ـ آمریکایی حکم صادر کرد که این امر موجب خشم گروه‌های اسلام‌ستیز شد.