صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۷۶۸۲
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱
با حضور آیت‌الله العظمی نوری همدانی؛

گروه حوزه‌های علمیه: ششمین مجمع عمومی انجمن قرآن‌پژوهی حوزه با سخنرانی آیت‌الله العظمی نوری همدانی و آیت‌الله استادی در دارالقرآن علامه طباطبایی قم برگزار خواهد شد.


حجت‏الاسلام والمسلمین حسین صادقی، دبیر انجمن قرآن‌پژوهی حوزه در گفت‌وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: برنامههای انجمن علمی قرآن‌پژوهی حوزه در عرصههای علمی و فرهنگی برگزار میشود.



وی افزود: این انجمن دارای 70 عضو پیوسته و بیش از 70 نفر اعضای وابسته است که در عرصه‎های علمی و پژوهشی و طرح‎های آموزشی در حوزه مشغول به فعالیت هستند.



دبیر انجمن قرآن پژوهی حوزه با بیان این که مجمع عمومی انجمن قرآن‌پژوهی حوزه هر دو سال یک بار با حضور اعضای این انجمن برگزار می‌شود، عنوان کرد: ششمین مجمع عمومی این انجمن با سخنرانی آیت‌الله العظمی نوری همدانی، آیت‌الله استادی و حجت‌الاسلام احمد احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود.



وی ادامه داد: این مراسم چهارشنبه، 9 بهمن ماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در دارالقرآن علامه طباطبایی قم برگزار می‌شود؛ در این مراسم 100 تن از طلاب و دانشجویان فعال قرآنی در عرصه قرآن‌پژوهی حضور دارند.