صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۷۸۷۶
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
جواد افشار:

گروه هنر: کارگردان سریال «مادرانه» گفت: رویداد‌های دینی در سینمای ما کم نبوده است، اما درصد کمی از آنها توانسته تاثیرگذاری عینی داشته باشند لذا باید درباره برگزاری آن‌ها ارزیابی مجددی صورت گیرد.


جواد افشار، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان اینکه حمایت از جشنواره پیامبر اعظم (ص) از رسالت‌‌های هنرمندان است، گفت: در کشور ما جشنواره‌های بسیاری برگزار می‌شود که بسیاری از آنها مضامین دینی نیز دارند، اما در این میان وجود جشنواره‌ای چون «پیامبر اعظم(ص)» یک ضرورت بود که خوشبختانه شاهد برگزاری آن به زودی خواهیم بود. در این میان امید دارم در دوره‌های بعد این رویداد شکلی بین‌المللی به خود گیرد، زیرا پیام آور صلح و رحمت برای تمامی انسان‌های زمین پیام سعادت دارد.



وی افزود: نکته دیگر که ضرورت برگزاری این جشنواره را چند برابر می‌کند، هجمه‌هایی است که این روزها از طرف بدخواهان و دشمنان اسلام مطرح می‌شود. برای مثال می‌توان به کارهای کشیش آمریکایی اشاره کرد؛ رفتارهای ناپسندی که در همان کشور نیز محکوم است، البته هجمه اسلام ستیزان از قرن‌ها پیش پا برجا بوده است، اما در این سال‌های اخیر شدت آن بیشتر شده است.



حضور هنرمندان عامل رونق جشنواره



وی ادامه داد: مسئله مهم این است که صرف برگزاری این جشنواره نمی‌تواند به خودی خود جوابگوی بسیاری از پرسش‌ها درباره پیام آور صلح و رحمت باشد، بنابراین هنرمندان موظف هستند با مشارکت خود زمینه‌ای فراهم آورند تا کارهای فاخری در این راستا ساخته شود، همچنین به واسطه حضور هنرمندان مطمئن باشید که استقبال مردمی نیز از این جشنواره چند برابر خواهد شد.



کارگردان فیلم «کلبه» با بیان اینکه برای این جشنواره باید دبیرخانه دائمی برپا شود، گفت: رویداد دینی در سینمای ما کم نبوده است، اما درصد کمی از آنها توانسته تاثیرگذاری عینی داشته باشد، چون ضمانت اجرایی آن در دوره‌های بعدی تضمین نشده است، پس باید سیاست‌هایی اندیشید که این رویداد در سینمای کشورمان دائمی شود. اولین قدم نیز در این زمینه راه‌اندازی دبیرخانه دائمی برای این رویداد سینمایی است.



استفاده از کارشناسان دینی در جشنواره



وی در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد من به برگزارکنندگان این جشنواره این است که تمرکز خود را تنها روی آثاری خلاصه نکنند که به صورت کلیشه‌ای به حضرت رسول (ص) پرداخته است، بلکه کارهایی که در آن سیره پیامبر اکرم مورد توجه قرار گرفته هم در این حوزه می‌گنجند و برای تشخیص بهتر این گونه فیلم‌ها نیاز است تا از کارشناسان خبره دینی بهره برند.